![]() |
Yo tot asa am citit pe discoveri
Nush in ce stat nu ai voie sa vi trist Legea sa dat dupa o inundatie LEge tampita |
Re:
Quote:
|
Revenim: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alabama: -Daca pui sare pe sine de tren poti fi condamnat la moarte Arizona: - nu poti avea mai mult de 2 vibratoare intr-o casa -MAGARII NU POT DORMI IN CADA Arkansas: -Cainii nu pot latra dupa ora 18 California: -Nici un vehicul fara sofer nu poate depasi 60 de mile pe ora |
Re:
Quote:
:)) o lege stupida din romania e legea autoapararii in care se zice ceva d genu asta .. daca tu ma ataci p mine cu un cutzit de 10 cm .. si eu ripostez cu unu de 15 ... tuh .. din agresor devii victima .. stupid nuh ... ?!!?!? cred k e ceva de gandit aici .. !! |
Foarte stupid, dar stii ca daca POLITISTII sunt atacati cu o mitraliera, sa zic, trebuie sa riposteze cu ceva inferior, cum ar fi un pistol. LEGILE SUNT DE ***
|
Mai de *** e.. k inainte sa riposteze trebuie sa traga 3 focuri de avertisment in aer... asta in cazul in care or mai putea si nu sunt deja linsati...
|
Asa e, mi-e si mila de ei
|
mie mi-e mila de aia pe care ii duce capu.ca de tablagii.......
|
Re:
Quote:
|
Re: Legi idioate in lume
complet aiurea legile astea ... :))
|
CEL MAI TARE TOPIC DE LA DIVERTISMENT !!!! Mor de ras... :lol: :lol: :lol:
|
lege in statul Vermont:
• Fluieratul sub apa este interzis - lege in statul Washington: • Oricine afirma ca are parinti bogati comite o ilegalitate - lege in statul Wisconsin: • Cetatenii nu au voie sa-si ucida dusmanii China: • Parintii platesc amenda incepand cu al doilea nascut :):):):) |
astea-s legi?dobitoci...:D
chiar azi am vazut la stiri un reportaj despre un experiment,facut de niste britanici,despre media de inteligenta in fiecare tara din europa care spunea ca romania este pe locul 3(de la coada:lol:) dak noi suntem asa prosti,astia cum sunt???:-) |
am vrut sa zic studiu,nu experiment...
sorry:???: |
Legi idioate in lume :rolleyes2
In Eureka,Nevada, USA este ilegal pentru barbatii cu mustata sa sarute femeile In Alexandria,Colorado,USA, este ilegal pentru un barbat caruia ii miroase gura a ceapa sa faca sex cu sotia lui In Colorado,USA, este ilegal sa saruti o femeie cand doarme In Rhode Island,USA, este ilegal pentru patronii de magazine sa vanda pasta de dinti si periuta de dinti la acelasi client Duminica In Zion, Illinois, USA, este ilegal sa oferi tigari animalelor tale de casa In St. Louis,Missouri,USA, este ilegal pentru pompieri sa salveze femei care au pe ele lenjerie intima In Maryland, USA, este ilegal pentru statiile radio sa puna cantecul lui Randy Newman - 'SHORT PEOPLE' In Oklahoma, USA, este ilegal chinui un caine -> poate duce si la pedeapsa cu inchisoare In Iowa, USA este impotriva legii sa te saruti mai mult de 5 minute :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning