![]() |
Re: Model Parasolar ! (important)
Literele si lepoate face fiecare ce culoare vrea (mai putin S si R) ca sa le poata asorta cu masina...
nu reface nimeni R-ul ala ? |
Trimite-ti-mi odata modelul pentru parasolar si pentru tricouri ca sa vb cu baiatul ala pentru confectionare. [email protected] :evil:
|
1 Attachment(s)
Ignorati fundalul...va place fontul folosit? literele vor fi modificate astfel incat interiorul sa fie galben iar conturul exterior negru (nu va exista un fundal ci doar literele)
|
se vede cam in ceata "racers"......ia incerca mah sa faci si modelu de ti-am zis io de el doar cu SR .....doar pt mine sa vad si eu ca idee cum ar da
|
Da mah. SUN-ule fal pe ala k e marfa
cu mici modificari |
Quote:
|
Eu zic ca sunt cam simplutze amandoua...fara suparare, dar poate imaginatia mea e un pic mai...bolnava...:P
|
Dragi tovarasi si pretini...doar fontul ma intereseaza daca va place...culoare etc sa pot schimba...nu e nimic batut in cuie..FONTUL VA PLACE?
|
Bogdan, chiar te rog daca ai idei "bolnave" sa le pui in practica si sa le vedem aici...nici o sugestie nu vreau sa fie exclusa!
|
Quote:
|
mi-am reinst windows-ul asa ca pot din nou sa folosesc photoshop. vreau si eu niste dimensiuni si o rezolutie la care ar trbui sa lucrez, poate scot si eu o varianta si va place. tschuß
|
3 Attachment(s)
Dupa multe dezbateri si promisiuni electorale :lol: iata ca au aparut parasolarele...primele poze la fata locului :shock: enjoy :
|
Quote:
|
asta e varianta finala????
|
draguta sigla si parasolar bafta baieti:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning