![]() |
eventual sa apara si el prin poze
|
eventual sa nu mai fiti nici voi asa...invidiosi, sa zic... uitati ce a facut invidia din forum
baietii din iasi il cunosc, au zis k el chiar exista (wow) :) asa k... nu are rost ;) |
fara offtopic pana la venirea pozelor si a datelor despre masini. eventuale modificari bla bla bla .
multumesc. de aici incolo consider offtopic in acest thread orice parerea personala ce nu e adresata la subiect. asta pana la aparitia pozelor . |
pai da-le-n pisici de poze....sa apara o data..ca doar nu s-a stricat cablu usb
|
azi ma duc in mod express sa le fac pentru ca am toate masinile acasa....
|
2 Attachment(s)
am gasit solutia ideala!! sper ca acum vor veni intrebarile despre masini, nu despre existenta lor
|
macar esti inventiv :P mai ales cum ai facut pozele :))
|
ce bine ca ai aparut si tu in poza, sub care dintre masini esti? :lol: :twisted:
|
daca nici acum nu sunt crezut... ma retrag
|
man,nu tre sa te superi....intelege ca lumea vrea poze pt ca e greu de crezut ca cineva are 4-5 masini ultra,sta la bloc si nu are garaj.
uite.....la noi,unul dintre cei mai bogati oameni din oras avea un 2 mertzuri si o barca iar un altul intr-adevar vreo 7-8 masini printre care un ...habar n-am cum se scrie...playmounth :? or something.....dar le tinea in garaj si acum e arestat....intelegi? |
Seche avea doar 2 masini pt ca atata vroia el ... iar despre celalalt ... 7- 8 .... nu cred ... si nu e garaj ala ... e hangar .... omul e colectionar (si nu mai e in arest :peace: ) (primul este retinut de azi :x )
Intelegeti .... masinile nu sunt a lui .... sunt a familiei lui .... nu credeti totusi ca exagerati cu dovezile astea ... o sa-l puneti pe om sa alinieze masinile .... si sa faca poze langa ele cu un ziar din iasi si cu 3 degete in sus --- asta ca sa fiti voi siguri. Presupun ca daca ai lui si-au permis sa-i cumpere la 18 ani mazda rx8 modelul de 231 cp ... au bani sa-si ia si ei o masina mai bunicica ... |
Rectific ... nu mai este retinut :peace:
|
man... :D ai papat si tu de acolo!!!!
|
va rog sa va opriti din offtopic !
multumesc ! |
Re:
Quote:
scuze pt offtopic ... acum ... ontopic ... sincer nu vad rostul topicului ... atata timp cat nu sunt prezentate masinile cu scopul aratarii modificarilor facute asupra lor sau alte motive asociate cat de cat cu forumul de fatza. Unui Topic facut preventiv ... in cazul in care o persoana are vreo problema cu una dintre acele masini .... nu-i vad sincer rostul. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning