![]() |
Defecte electrice
Apropo m-i s-au blocat luminile pe faza lunga la ford focus 1,8 TDDI .Am cumparat un alt bloc de c-da semnalizari second hand -si stupoare -la fel. Ca sa constat ca si cel cumparat second era defect.Defectul l-am depistat desfacand blocul de semnalizare unde am gasit o tije de plastic in prelungirea manetei de semnalizare rupta pe care am lipit-o cu letconul si totul a revenit la normal-La blocul original am mai depistat un clichet metalic rupt - atentie acest clichet in momentul in care am vrut sa-l lipesc cu cositor s-a topit!!! este din staniu.
|
Re: Cum fac sa schimb casetofonul cu un mp3 player pe un focus din 2001?
Quote:
|
Ce treaba are magazia de CDuri cu "wooferul" ?
|
Quote:
nu stiu ce a vrut sa spuna. |
Deci, daca vrei subwoofer pe masina, ai nevoie de statie ..... daca ai playerul de fabrica al masinii ai nevoie si de un adaptor high-low care se conecteaza la o boxa a masinii pentru semnalul audio al statiei. Daca ai player cumparat ulterior (aftermarket) e posibil sa ai iesire dedicata pentru statie!
|
Quote:
ce parere ai? |
Quote:
P.S. Totusi recomand modificarea completa HeadUnit(cel OEM e limitat aici iti recomand Alpine sau Clarion sau Pioneer), Difuri componente(cele OEM sunt ok pt playerul oem daca schimbi playerul trebuie altele astea o sa baraie recomand DLS), amplificatoare(unul dedicat pt subwoofer si unul pt dif; aici poti jongla eu as recomanda tot Alpine sau DLS) si subwoofer(in functie de cat vrei sa sune si sa dea bass infundat recomand Alpine R...). Later edit: pe langa cele de mai sus mai sunt necesare si un kitt de instalare amplificator plus niste claburi RCA(recomand sa nu te zgarcesti la astea sa le iei pe cele mai ieftine daca vrei sa ai muzica si nu zgomot in masina) marfa de calitate costa |
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning