![]() |
Re: dacia logan
imi place ce faci tu aici dar daca tot te`ai apucat sa faci loganu de la pro street
de ce nu ii faci si eleronul asa cum il are el ..... se leaga mult mai bine |
ms peter......pai grigo.....eleronu e cam dificil..sau asa mi se pare mie:)...am sa incerc sa il fac dar nush daca o sa iasa bine
|
man sti cum e incercarea moarte nu are ;)
|
Frate tare as vrea sa jtiu cum faceti astea , eu nici la VT pe Photoshop nu ma pricep !!!!EJTI TARE ORICUM
|
e reusita...bv:twisted:
|
1 Attachment(s)
facui un test render:D...doar caroseria....si am pus si jantele in fundal...nu am idee in leg cu vopseaua..sau cu scena..:rolleyes2
|
arata bine man.incearca totusi sa mai rotunjesti putin unele muchii,k sunt cam ascutite.
|
1 Attachment(s)
umbra nu a iesit cum am vrut eu pt ca am schimbat anumite setari.....habar nu am cum sa fa sticla transparenta la lampi...:oops:
pufy-am sa incerc sa mai rotunjesc la spoilerul din fata...acolo am cam exegerat un pic:D |
eu ma refeream mai mult la muchia care face trecerea vertical-orizontal(nush daca ai inteles din exorimarea mea de 2 lei).
de asemenea la aripa , acea mica margine nu pare prea uniforma |
am inteles man ;)
|
Pare un chit pus din obor , fara nicio continuitate ! incearca sa vezi cum arata spatiu dintre usi , in zona geamurilor , la un Logan; daca ar fi asa de mic , sigur lovesti o usa de cealalta , cand incerci sa deschizi ; asta numai daca nu sunt suicide :)
Bafta multa in continuare ! ps ai facut rost de blueprinturi , sau doar poze fata/spate , sus(desi nu prea iti trebuie) ,lateral ? |
Quote:
@frost_dani...vezi ca jantele au 6 prezoane;) |
2 Attachment(s)
e din obor ai dreptate :evil: ...
|
Mai baieti , a fost o greseala de exprimare , era vba de montaj , modul in care chitul se imbina cu restul caroseriei :)
Imi cer scuze daca am jignit Protuning sau pe Dany , nu aceasta a fost intentia mea ! In cazul in care tot nu sunteti nici acum convinsi , va mai atasez o poza ! Mea culpa ! Bafta in continuare Dany , mai multa atentie la detalii :) |
ok....deci am sa incerc sa trec din nou la faza de modelare si am sa incerc sa refac anumite greseli si jantele:)...poate mai gasitit alte greseli sa imi dati de lucru ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning