![]() |
Re: dif spate Cielo: coaxiale sau sistem?
pe hartie ovalele au 90 W rms, ce-i drept pe hartie, ai descoperit HUD-ul cu 4x90W rms? ca vrem si noi
tie hud-ul iti scoate 4x20..30W, e posibil ca punand ovalele sa ai mai repede si mai usor distorsiuni decat la un dif normal, de putere mai mica teoretic si coaxialele pe 16,5 cm sunt prea mari pentru hud-ul tau dar practic se aud bine pe hud {mai ales pe unul bun si din pacate sony nu este in aceasta categorie :sad: }. |
Teoretic...teoretic...
Practic au mai fost altii inaintea mea (am mai gasit pe diverse forumuri, dand un search pe google), care au montat Hertz coaxiale (acelasi model) pe Cielo, si unii chiar cu HU Sony, modele slabute... si au fost foarte multumiti de rezultate. Si tu ai zis ca practic se aud bine, chiar daca teoretic nu ar trebui... Teoretic, HU e 4x 50w, iar difuzoarele sunt de 90w. Nu e o diferenta atat de mare (zic eu) incat sa duca la distorsiuni. pe viitor va fii probabil schimbat HU cu ceva mai performant, deci de ce sa nu iau difuzoare care sa suporte mai mult?!? Nu ma astept la rezultate fantastice, vreau doar sa se auda cat de cat bine. Normal ca nu o sa ma bag la vre-un dB Drag, dar avand de ales intre a lua niste dif mai slabe pe care voi fii nevoit sa le schimb in viitor si unele mai bune... aleg mai bun :) |
corect cu teoria si practica
dar tot in teorie :twisted: 690-urile scot 90W RMS si 180W MAX, in vreme ce HUD-ul scoate 4x25W RMS si 4x50W MAX, teoretic "gaura" intre ele pare imensa, practic dieci suna bine neamplificate, chiar si ovalele. sper ca nu te-am ametit :oops: ramane la latitudinea ta ce vei monta, ideal era sa poti proba ambele seturi de difuzoare ;) . stii ce-mi doresc eu? un sistem {includem si HUD-ul deoarece conteaza mult} care sa sune foarte bine la volum mic/mediu si bine la volum mare. volumul maxim nu ar trebui sa intereseze pe multi. |
Eu nu pot sa dau la maxim, chiar daca as vrea. E o mare probabilitate sa-mi cada usile :D
|
baga niste scotch
off
glumeam, mie mi se umfla ciudat fetele de usa, cred ca-i problema cu bradutii aia, dar in rest usile-s ok...in schimb am ajuns la un volum unde statia nu mai are putere, nu as spune ca distorsioneaza dar sunetul e schimbat...in rau, zici ca am gibiel-uri. cu subul ce sa mai zic, sunt la -10 db si inca primesc observatii de la pasageri :evil: . |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning