![]() |
Re: Dodge Challenger RT
la timpul asta de render poti sa mai dai linistit inca cateva si la rez mai mare.
|
pai sincer sa iti spun o randare final imi sare de 2-3 ore.... dar la multe ma joc cu setarile in asa fel in cat sa scot calitate max. la timp minim...
si la o masina la mine eu fac peste 15-20 de randari... in mai multe ipostaze nu toate full dar mananca timp... si din alea 15-20 pe aici poate pun 4-5... deci ar fi pacat sa nu incerci macar una cu un envieorment... sa para mult mai realista ;) |
o sa incerc ,faza e ca nu imi iese background-ul ,da impresia ca se vede prin masina,cred ca o sa mai scap din reflectie,sa vad daca merge
|
pai incearca atunci cand pui map-ul la background sa il setezi pe spherical envieorment... si atunci nu o sa iti mai dea asa... si foloseste un HDRI ceva...
|
daca il setez pe spherical envieorment se vede ca background aiurea,revin cu poza
|
aveti un hdri de dimensiuni mari ca sa pot pune masina ?sau o alta metoda in afara sa pun masina intr-un hdri sau sa fac eu scena pt masina
|
momentan nu am nici un hdri la mine acum... ne avand net aca... nu am cum sa trimit ceva curand numa sa pun pe stick ceva... hai ca iti fac eu un tutorial ceva si ti-l trimit
|
@ruver multumesc frumos;)
|
1 Attachment(s)
uite si tutorialul sper sa iti fie de folos ;)
|
mersi pt tutorial, :| stiam si eu sa fac asta,problema este ca mie mi le vede blurate....de aia ceream HDRi mai mari....hai ca fac un render ca sa vezi cum arata....ai randat cu vray(dc nu ai pus in loc de bitmap vrayhdri atunci)
|
1 Attachment(s)
poti sa imi dai hdr ala sau ceva asemanator ?...blur
|
am pus bitmap pentru ca am facut tutorialtul pt. orice tip de rander... ca am randat eu cu v-ray e partea a doua... si oricum parca prefer mai bine bitmap decat vrayhdri... si tutorialul asta l-am facut mai mult sa vad cum mi-ar iesi ca nu am mai facut pana acum... dupa mine a iesit destul de bine cam aglomerat da de...
|
a iesit f bine;) nu ai zis daca poti sa imi dai hdri-ul ala sau ceva asemanator
|
pai sa vad cum pot face eu nu am net acas... si la sala nu prea mai am cum sa bag stickul ca au facut astea ceva si nu il mai detecteaza... da-mi un add pe mess si vb mai multe acolo
;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning