![]() |
Quote:
m'am inscris azi la scoala de soferi :) KYM ..instrutor unchiul meu :D ..e bine acum am si eu niste nelamuriri :) am dat avans niste bani + 200 dosaru mai am de facut : 1.Fisa medicala A-B -> mi s-a zis ca o fac la Micromedica (cam cat $ ? timp ? ) 2.Aviz psihologic ( unde`l fac? cat $ ? ) -> sigur nu`l iau :lol: 3.Document studii ( xerox - ce anume? diploma? premiu ?) 4.Cazier judiciar (cat dureaza ? $ ? ..la pol. aia de la hogas nu?) 5.Foaie versamant ( 5 Lei cica ..da nush unde) 10x 4 your HELP |
Re: Scoala de soferi
Quote:
2. avizu psihologic eu lam facut in curtea de la liceu` rares...vizavi de turnu` lu stefan cel mare 3. o adeverinta de elev....sau cam asa ceva... 4. cazieru` de la politie...til da cam in 3-4 zile...tre sa platesti o taxa de timbru(sau cam asa ceva)in valoare de 1 ron...(timbru` asta il iei de la posta)...totusi mai bine te duci la politie si intrebi de cazier..*****ie si afara, la afisier... 5. foaia de varsamant....nush sati explic...:rolleyes2 8) te descurci tu.... |
Quote:
|
pe o corsa sau nush ce masina mai are unchiu meu :) plm da incep de sapt viitoare ca ma tira pan' la Buc cateva zile ..
unde ati facut psihologicul ??? |
Quote:
|
Quote:
|
Din cate stiu fisa medicala la micromedica era 550 mii acu un an .. deci acu e vreo 600 (dar sa o faci, examene etc, nu pe blat, pe blat e cam 1 mil) iar psihologicu era 200 mii (acu un an, acu tre sa fie vreo 300) si eu l-am facut langa spital .. la un bloc p'acolo. IN rest ... bafta .. mila .. si pomana:)
|
Quote:
|
Quote:
si apropos!la varsta mea e mai greu cu calculatorul.de exemplu,multumesc anticipat celui care ma instruieste si pe mine cum se pun pozele aici pe forum!habar nu am! |
17 Attachment(s)
Quote:
Pozele o sa le pun io..c.red ca e mai indicat ...numai sa te prind intr-o zi sa mi le trimiti;) |
loganu e pt scoala? Nu caut anturaj cu jappca da kiar sunt interesat de o scoala ca tre sa ma bag.......
Stiti cumva se maresc preturile ??? Ca o dat la tv ca se scumpeste din cauza benzinei..... |
Quote:
|
am uita!0753891052 sau 0741023741!cu masinile din poze!
|
sala o stiu ca in chimie invat :)
|
cu cat timp inainte de a implini 18 ani pot sa fac scoala ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning