Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   unde va spalati masinile? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4596-spalati-masinile.html)

pav[] 14-04-05 18:04

mi-am spalat-o azi singurel.. mai bine nu o spalam :D atatea zgarieturi si lovituri au iesit in evidenta.. parca imi doresc sa o umplu cu noroi :D macar am dat cu aspiratorul prin ea .. alta treaba :D

ERY 14-04-05 18:19

Mai spala bine si pe Dobrila Eugeniu (la CIresica) acolo \" LA fitze \" parca

ct77pia 14-04-05 18:22

da am incercat la ambient si spala bine

Psycho 14-04-05 21:10

Off topic ..

Pia .. vezi p pe filmu pus de mine .. ala de 70 de megi esti si tuh :) .. ahhah cand nu ne cunoashteam .. ma uitam la el .. si te`am vazut ce o omorai si am vazut si numaru :p ...

Dan98 14-04-05 23:34

Malborachis sau cum dracu ii zice niciodata n-am stiut , paralela o straduta cu Primaverii si pe I.C. Bratianu langa Trompy sau la Trompy cateodata cand nu e full

Naspersan 31-08-05 14:26

Duceti-va la PIATA ROSU la Boema ca spala bine si ieftin de tot, nu ca la FITZE !!!!!!!!!

Naspersan 31-08-05 14:27

Duceti-va la PIATA ROSU la Boema ca spala bine si ieftin de tot, nu ca la FITZE !!!!!!!!!

leonard 01-09-05 20:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Naspersan\"

mai zi o data ca io nam auzit bine ...unde? :D :D :D :D :D :D

cosmineloo 02-09-05 10:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"leonard\"
Quote:

mai zi o data ca io nam auzit bine ...unde? :D :D :D :D :D :D

ce treaba ai tu acolo ca doar nu e spalatorie de ureki?

baubau99 02-09-05 16:13

incercati spalatoria din spatele Bancii comercial pt k folosesc un fel de spuma activa shi kratza super bine shi nici nu iti zgarie masina!!!

Aurash 03-09-05 17:37

Re:

Quote:

DA...DA....duceti-va la piata rosu... o spalati de 3 ori la rand si atunci poate va fi ok... ca daca o speli numai o data ramane de parca nici n-ai spalat-o... plus ca dupa ce o sterg raman urme...dar ce vrei...ultima oara era 55 mii spalatul...si parca-ti dadea si o cafea moka...si la 5 spalari aveai una moka...deci la banii astia nici pretentii sa nu ai...
spala foarte bine si la ARLETTA .. este pe Dobrila Eugeniu (vis-a-vis de cimitir..in prelungirea strazii Poporului).... si spala tot cu spuma activa...

X-Ray-Eyes 03-09-05 20:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"baubau99\"
incercati spalatoria din spatele Bancii comercial pt k folosesc un fel de spuma activa shi kratza super bine shi nici nu iti zgarie masina!!!

Da ... daca vrei sa bei o cafea , te costa cat jumatate din spalarea masinii cu spuma activa ...
La DECENT o fac eu si merge brici treaba ...
Si pot sa beau si o cafea , sau un lipton cu numai 15 mii ... nu 50.000 ca la Ambientul qp-ii !!!
Si in plus spuma la Decent este 110 mii iar la Ambient este 150 mii.
Facetzi si voi socoteala cat | economisitzi\" pentru o spalare cu spuma , 2 cafele si 2 lipton !
Sa va zic eu ? 180.000 lei !!! Pentru 2 persoane !
Adica 1 spalare mocca + 2 lipton + 2 cafele la Decent si 10000 spaga la baietzashi !

Ady81GBX 03-09-05 20:50

Mie unu imi place sa imi spal masina la 'La Fitze' spala super bine baietii si au grija sa nu iti dezlipeaska nimik de pe masina... si moketa in interor o face de nota 20 :D incercati .... 8)

ct77pia 05-09-05 15:03

daaaaaaaaaa
la fitze parca o spala cu peria de sirma

Ady81GBX 05-09-05 23:39

hai ma ca nu e chiar asa :D sincer de cate ori am fost au spalat-o frumos :D akum fiecare cu parerea lui :D

All times are GMT +2. The time now is 13:14.

- Copyright 2026 4Tuning