![]() |
mi-am spalat-o azi singurel.. mai bine nu o spalam :D atatea zgarieturi si lovituri au iesit in evidenta.. parca imi doresc sa o umplu cu noroi :D macar am dat cu aspiratorul prin ea .. alta treaba :D
|
Mai spala bine si pe Dobrila Eugeniu (la CIresica) acolo \" LA fitze \" parca
|
da am incercat la ambient si spala bine
|
Off topic ..
Pia .. vezi p pe filmu pus de mine .. ala de 70 de megi esti si tuh :) .. ahhah cand nu ne cunoashteam .. ma uitam la el .. si te`am vazut ce o omorai si am vazut si numaru :p ... |
Malborachis sau cum dracu ii zice niciodata n-am stiut , paralela o straduta cu Primaverii si pe I.C. Bratianu langa Trompy sau la Trompy cateodata cand nu e full
|
Duceti-va la PIATA ROSU la Boema ca spala bine si ieftin de tot, nu ca la FITZE !!!!!!!!!
|
Duceti-va la PIATA ROSU la Boema ca spala bine si ieftin de tot, nu ca la FITZE !!!!!!!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
incercati spalatoria din spatele Bancii comercial pt k folosesc un fel de spuma activa shi kratza super bine shi nici nu iti zgarie masina!!!
|
Re:
Quote:
spala foarte bine si la ARLETTA .. este pe Dobrila Eugeniu (vis-a-vis de cimitir..in prelungirea strazii Poporului).... si spala tot cu spuma activa... |
Re:
Quote:
La DECENT o fac eu si merge brici treaba ... Si pot sa beau si o cafea , sau un lipton cu numai 15 mii ... nu 50.000 ca la Ambientul qp-ii !!! Si in plus spuma la Decent este 110 mii iar la Ambient este 150 mii. Facetzi si voi socoteala cat | economisitzi\" pentru o spalare cu spuma , 2 cafele si 2 lipton ! Sa va zic eu ? 180.000 lei !!! Pentru 2 persoane ! Adica 1 spalare mocca + 2 lipton + 2 cafele la Decent si 10000 spaga la baietzashi ! |
Mie unu imi place sa imi spal masina la 'La Fitze' spala super bine baietii si au grija sa nu iti dezlipeaska nimik de pe masina... si moketa in interor o face de nota 20 :D incercati .... 8)
|
daaaaaaaaaa
la fitze parca o spala cu peria de sirma |
hai ma ca nu e chiar asa :D sincer de cate ori am fost au spalat-o frumos :D akum fiecare cu parerea lui :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning