Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Poze cu noi si cu nevestele nostre :) (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/45917-poze-nevestele-nostre.html)

Khristy 21-07-07 11:12

Re: Poze cu noi si cu nevestele nostre :)

dar dc ar trebui sa cadem in limba ???

Ali_ump 21-07-07 12:01

De aia mai ...nik nu stii:)

Khristy 21-07-07 16:18

maine caut si eu prin pc cateva poze cu fete frumoase...si am sa postez aici doar d dragul sa postez... ca sa ajung si eu "de'al casei"....si am sa scriu...asta e nevasta mea...ba nu e aproape nevasta mea...stai k e doar o amik...da'o dreq ca nici nu o cunosc ... :drunk: :tetter: :tetter: :dance:

Ali_ump 21-07-07 16:19

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1008078)
maine caut si eu prin pc cateva poze cu fete frumoase...si am sa postez aici doar d dragul sa postez... ca sa ajung si eu "de'al casei"....si am sa scriu...asta e nevasta mea...ba nu e aproape nevasta mea...stai k e doar o amik...da'o dreq ca nici nu o cunosc ... :drunk: :tetter: :tetter: :dance:

:lol: :lol: noah fiecare cum si cu ce poate:peace:

JubliX 22-07-07 13:23

Quote:

daca nu ma crezi pot sa vin cu ea la intalnire :)

Khristy 23-07-07 08:12

ia sa vii....!!!

ByAlin 23-07-07 15:10

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1008946)

mai bine numai EA;)

buddy_lexx 23-07-07 23:43

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1008946)

eu t sfatuiesc sa nu vii cu ea la intalnire k ti`o shuteste Khrysti :D

Quote:

:) nu te enerva ma ...ca faci riduri.. ce sa`i faci..asta e situatia..=)) Bafta!

JubliX 24-07-07 12:19

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1010000)
ia sa vii....!!!

eeeee da' pana la urma nu tre' sa ma crezi tu ;)

Khristy 24-07-07 16:06

ti'a dat volta cu siguranta...lasa'ne !!!

Cabbano 24-07-07 16:21

pe topicul asta nu trebuiau sa fie POZE?
numai litere vad eu......:rolleyes2

Bobyo 25-07-07 13:01

nu prea se arunca baietzii ca le sar femeile in cap ... "da de ce pui poze cu mine p net" :)) naspa sa te tina femeia sub papuk... respekt GHICI (nevasta-mea)

TZG@ 25-07-07 14:04

ma bag si eu in seama, si nu ca sa pun poze cu prietena, nevastya, etc... thread ca asta n-am mai vazut, da' fratilor cum sa puneti poze cu nevestele? daca "vecinu" arata mai bine, are mai multi bani, masina mai tare, vine mai devreme acasa si nu bea... ce faceti? v-o fura...

eu mai propun un thread tot de genu " nevasta dusmanului meu"... sunt curios ce poze s-ar posta, probabil gen paparazzi

ByAlin 25-07-07 21:43

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1013341)
eu mai propun un thread tot de genu " nevasta dusmanului meu"... sunt curios ce poze s-ar posta, probabil gen paparazzi

si daca dusmanul meu esti tu?.....nu mai degraba o pui tu;)

TZG@ 26-07-07 15:36

eu stiu... nu pun poze cu nici o fata :d sa nu iasa discutii, certuri... (glumesc)

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning