![]() |
Re: mba_3ds max8
6 Attachment(s)
nu am mai prea facut mare lucru in ultima vreme...pe la interior da nu sunt prea multumit d cum arata.....dar iau o sapt pauza....plec la palti....asa ca va pun niste poze facute acuma rpd...nu sunt prea bine reglate materialele...da ata ete ...trebuie sami fac bagaju:D:d.... va las o sapt sa comentati...see ya
|
pune si'un wire la ce'ai facut
|
3 Attachment(s)
asa....am evadat cateva ore...vad k ad1 vrea neaparat si repede niste wire...am facut rpd 2 fara smooth si una mai veche pe care o aveam cu turbosmooth-2.....sper k is bune ....dak nu duminica fac unele mai calumea...
|
1 Attachment(s)
i'm back ... nu am mai prea facut multe chestii k am fost un pik ocupat....am mai reparat body-u in partea din fata ..nu mai prea are bumpuri...:arrow: :arrow: :arrow:
|
2 Attachment(s)
"proiectu" meu cu porschu se cam duce pe apa.."cibinului" k e cel mai aproape....azi am apucat sa mai fac cate ceva ...da nu prea multe...dar maine plec iar....pana vineri sau sambata....asa k va pun ultimele poze cu el(sau ea) .....poate mai lasati si cate un comentariu :d ......aaa si rotile si cauciucu si sunt doar provizorii.....o sa pun alt model la sfarsit...inca nush d care:d ...see ya
|
pare mai bine "finisata" acu k sa zic asa .... jantele nu prea par sa se potriveasca p ea ;)
|
am zis k nu raman "rotile" astea....sunt doar asa d test....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
chiar dak nu am mai postat am mai lucrat la masinutza....mai am interioru si rotile....da inca nush cum sa fac rotile...dak aveti propuneri :idea: :d ....ultimele 2 randari ((mam mai jucat si eu cu efectele..nu am folosit vray sau brazil sau altceva numai c are 3d max)) -->>
|
d'alea old school , cu capac rotund, calota de sfera , cromata si cauciucuri negre , care pe lateral sunt cu dunga alba:)
SPOR! |
eu zic k al doilea render arata kiat binisor :) cat despre jante ... uitate si tu la modelele porsche
|
3 Attachment(s)
new renders.....cu interioru...:D:D ...in seara asta vreau sa fac volanu.....si in cateva zile termin...si imi da si mie cineva vray si sa ma si invete sal folosesc pls :d ... -->>
|
4 Attachment(s)
GATAA...in sfarsit....e gata cu modelatu.... nu conteaza k e 5:30 da e gata....(prima masina ) ... deocamdata fara materiale....inca nu mam obisnuit cu vray....si merge prea greu:d...
comentarii sugestii.....poate mai modific cate ceva....ma duc la somn..(vreo 2 zile) |
felicitari ... arata bine :)
|
mda... se vad imbunatatiri.
baga mare! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning