![]() |
Re:
Quote:
INCA CEVA, TREBUIE SA VBIM NEAPARAT...... iti povestesc cand ne intalnim :wink: |
you name the time and place..
|
te provoaca o supernova de cta accepti?? :shock: :shock:
|
Te provoaca o Nubira de 2 lei! :lol: :lol:
|
@hal - detalii
@vld accept dar tu cu frana de mana trasa :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
glumesc da ma normal!!! ne vedem la scoala shi vb!!! alecsro fii mai explicit ce detalii vrei? supernova visinie de cta nemodificata dar cu palmares la curse :lol: :lol: :lol: :lol: 8) |
okey donkey, msg me pe yahoo sau pm
|
sal
Hai sa ma bag si eu i seama putin.....Am trecut de la vento 1.8i 90cp la astra g 20dti 101cp si trage mai bine.Taticu' are tot astra g dar 1.7dti la 75cp ,cu power box 90cp.
Sunt 2 motoare de 2000cmc diesel dtl si dti diferenta e ca dti este 16v. Nu am nimic cu meganul 1.6 16v cu 115 cai dar e de cacat,l-am facut pe unul (pe 400 m,recunosc) de 3 ori si apoi am condus si eu meganul ca nu-mi venea sa cred...dar pur si simplu nu se infige,timpul de reactie al acceleratie este asemanator cu diesel. AAaaa am uitat sa va spun ca tipu' si-a luat passat 1.9 tdi cu 130 cp si m-a amenintat ca daca pun chip pe opel(101-129cp) pune si el pe passat si tot ma face..... :( Daca aveti vreo sugestie cum sa duc 101 la 150-160cp pls help :roll: |
pt 50-60 caluti in + trebuie sa ai un buzunar adanc :)
|
Re:
AleksRo, te intereseaza cu un golf 4 1.9 tdi 101 cp?
|
alecs ... de abia ti-ai luat masina si vrei sa o rupi in 2 ?
nu e de curse masina aia ;) la 15.5 secunde demaraj :roll: si vezi ca are 82 cp:) |
pisoi, la Iasi am rupt gura unuia cu un astra ca al tau rau de tot, si asta cuu un amarat de 206 de 1.4 75cp
|
mai ai un pic si ii propui o cina in 2 :lol: auzi tu ... pisoi :lol: :lol: :lol:
|
cu un logan?? ar fi interesant!! ala de 1.6 (daca era de 1.4 puteam sa imi iau ziarul si sa mai citesc) :) asa poate am si eu vreo sansa!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning