![]() |
Re: Polo-ul meu Clasic in transformarea lui continua
Fara poza mea nu aveai ce sa lucrezi in Paint ...
Ieste ?? Ce-i mai faci piticului ? |
esti nebun!vr6 ...DOAMNE DOAMNE.Cred ca mor astia la semafor cand ii lasi in fum :D :D :D
F.FRUMOASA MASINA SA O STAPANESTI SANATOS! |
motoru e in mintile lui sau e praf ca si majoritatea vr6 ramase?
|
motorul este in mintile lui ;)
|
Quote:
da tata motoru; pana acu se prezinta m mult decat ok si cat de cat pot sa zic ca il cunosc (la storicul lui ma refer), ca stiu pe unde a umblat si cum s-a dat cu el |
Quote:
|
prea tare masina ;) :lol:
|
Quote:
aa dar din mers e vrrrrrr.......... a si acu am venit din oradea si nu cred ca te-am vazut am fo si pe la Sandu, era si Ervin acolo, dar asa din oradea nu prea am cunoscut prea multi ca as fi vrut.. |
Quote:
|
si cu 260 la ora si va da drumul si la NOS ca sa simti
|
tocmai ma interesez de o turbina sa mi-o aduca unu de afara sa vad dc se merita si intre timp sa imi rezolv problemele cu cv ca ma dispera
Cristi vezi ca vin sa o facem ca imi bag 'planetara' in rulmentu ala de presiune |
bv tie pentru ce ai realizat, nu multi se incumeta la asa o modificare in special din cauza costurilor, dar si satisfactiile presupun ca sunt pe masura. sunt totusi curios un baiat care a avut vr6 pe polo ca al tau zicea ca are probleme cu lonjeroanele si oalele de la amortizoare care lucreaza foarte mult din cauza puterii si greutatii motorului, la tine se intampla?
|
Frumoasa masinuta felicitari
|
Quote:
si singurul care a mai avut vr6 pe polo nu e decat Cristi cu polo alb perlat care a avut accident la el oricum am montat motorul si problema se rezolva relativ usor ii pui bari de torsiune fata spate si dc tot pui pe fata intaresti si oaleleca nu e asa greu numai tre sa ai un aparat de sudura, un flex si niste tabla langa tine dar astea deja sunt banale pa langa restu tre reglat mult timp pana iese perfect eu cel putin am de reglat si la timonerie de inebunesc si nu se regleaza asa usor si de greu e greu credema ca aveam eu garda joasa dar acu e 6-7cm adiq f joasa |
despre el era vorba, cumparase un motor vr6 de la o cunostinta mai demult si atunci am stat putin de vorba, dar el indoise deja parca 2 bari intre oalele fata. iar legat de inaltimea masinii stiu ce greu e,si a mea avea 4cm de la sol la baia de ulei pe care am si spart-o. acum am mai inaltat-o la 7cm dar tot degeaba:( iar mai mult se vede urat:( cred ca o sa vin o data la o intalnire a clubului vostru sa mai stam de vb:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning