![]() |
Re: ABT Audi AS5
Quote:
esti fan etno tv se pare;) stai ca o sa caut filmele de la optionauto si o sa ti le arat... sa te dai si tu pe bmw |
v-ati nascut toti invatati ma;)
|
Quote:
Eu inteleg ca pustii fara carnet sunt entuziasmati de a4 sau a6-le 2.5 tdi din 2001 al parintilor dar aici e vb de cu totul altceva. |
au inima!!!...prea tare ala cu alb si negru
|
Quote:
Ii DIESEL nu Otto !!! BMW 335 ii otto !!! pe BENZINA !! |
Si inca ceva, cel mai mare motor de pe Audi A5, ii un V8 4.2 FSI de 420 CP daca nu gresesc !!! si concuraza cu BMW seria 3 si M3-ul are tot un motor de V8 4.2 si 420 CP (corectatima daca gresesc )
|
parca tot mai frumos este cu pachetul S line :rolleyes2
|
Quote:
|
Este misto Audi dar este mai scump si mai putin performant decat rivalul BMW!
De exemplu diferenta dintre S5 si 335i e de 6000 de euro iar diferentele de acceleratie sunt mici iar daca scoatem intre 300 si 1000 de euro din buzunar putem resofta usor motorul 335i-ului si vom si vom vedea S5-ul in oglinda retrovizoare! si inca o chestie, exista si 335d de 286 cai putere stock (hamman il aduce la 350 de cai putere)! No offense dar BMW uber Audi! |
dupa ce ca A5 e o masina criminala....au mai scos si astia de la ABT o varianta...
io zic ca in juma de an maxim o sa se umple magheru si dorobanti de A5 |
Quote:
|
Arata super dragut..
|
Quote:
|
Nu va inteleg...faceti o disputa care nu isi are rostul..care e mai buna si tot asa .......pe forum sunt cativa experti de 17 ani cu mare experienta care stiu ei domne ca audi e tare..sau invers bmw.....si ati gasit si ce masini sa comparati!! Sincer mie audi nu imi insipira atata dinamism inca sa zic ca urla bmw-ul...am vazut un test cu rs4 si m3...pe linie dreapta a castigat detasat rs4....a castiga si pe circuit dar foarte greu....bmw ii sufla in spate....tinand cont de diferenta de putere va puteti face o idee despre audi!! Si inca ceva...fara quattro sa ridice mana sus cine mai vrea sa puna un audi pe langa un bmw!!! Amandoua marci sunt premiu....depinde de gusturi...dar totusi....ganditi-va ca audi e doar un vw mai de lux :( pe cand bmw are filosofia lui!!!
PS: Daca stergi si postul asta nu e problema..doar traim intr-un comunist pus intr-o lumina democratica!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning