![]() |
Re: Vot- Best Exaust Underground Arad 2007
chiar faina ideea asta cu best exaust .. felicitari baietiii
am oscilat intre logan si honda neagra ... dar balanta trage mai mult dreapta deci vot honda neagra |
va multumesc pe toti pt voturi...
|
mie-mi place sunetul de la civic eg6
|
Deshi suna putzin cam tare mie mi-a placut cel mai mult cum suna mashina mea(mai putzin la turatzii mari unde e deranjant de puternic sunetul).Apoi a lu Bebe shi apoi loganu ala albastru. M-am saturat de atatea ascutzitori...fara suparare pt posesori....dar fiecare are dreptul la parerea shi opinia lui.
|
ascutitori, ascutitori da merg tare si merg mult si bine....
eg6, ai vazut vreunul pe acolo? sau mai nou ma mir ca nu zici ca iti place r5gtt, ca ala e tare de tot. |
frumos. felicitari ptr initiativa criss
mi-au placut mult tekin, honda crx, si ultima honda (alba),loganul ... dar mai mult,am votat Tekin ;) |
printre preferatele mele se numara si Honda lui Tekin si Loganul lui Evo dar portocala lui Tristan a primit votul meu , e bestial sunetu , ...si oricum se stie cam cu 10 min inainte cand e portocala prin zona ... prima data se aud alarmele masinilor si dupa o vreme apare si Tristan 8)
|
Quote:
|
vot . logan . cu toate ca mie imi place mult zgomot . dar si aia mi-a placut ...se auze gros ;)
|
Chiar daca am zis ca o sa ma abtin de la votat pt ca nu e prea corect ca noi cei care am participat sa votam....votul meu merge spre Tristan si il felicit pt ce bomboana de masina are.(exTuareg :lol: )
Multumesc celor care m-au votat. |
hondele m-or omorat cu sunetu' lor :X:X pfai am si visat cu ele:))) deci a fost cam greu da am ales civicu 8-> nice .. bafta all
|
Toate suna bine. Lui fiecare ii place altfel. Important ii ca la "stapan" sa-i placa, fiecare cu stilul lui :)
|
ascutitori??? se cheama RPM! da ms oricum
|
Am votat polo`u lu Bebe,mi`a placut cel mai mult,apoi loganul...
|
Tekin si Tristan.......preludu alb cam da fum
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning