![]() |
Re: Polo 86c 1986 (new project)
am eu jante de vanzare...daca te intereseaza...astept pm...sunt pe 15, 7j, et 28...cu buza....4X100
|
Mie si rusine sa redeschid thread-ul. Din pacate nu prea iam facut multe din lipsa de bani. Adica masina arata la fel.
In urmatoarele vreau sa-i pun folie pe geamurile din spate si luneta, niste angel-uri (da nush' de unde) ..si in continuare JANTE :(( Stie cineva de vanzare un schimbator in 5 trepte ce s-ar potrivi pe modelul meu? Mai astept pareri,sugestii in continuare. |
3 Attachment(s)
Masinuta a primit un filtru sport intre timp :D
|
hai sa vin si eu cu criticile .... 1.renunta la husele alea galbele ... 2.fa-i ceva sub capota si renunta la "laba aia de urs de dacie " si pune-i un furtun original sau de vw sa fie daca nu gasesti unul original, care sa se etanseze acolo cu un colier nu cu mastic ...3. in rest incearca sa-l faci cat mai simplu ... 4.suspensie joasa.... 5.jante de maxim 15 inch late cu buza si.... 6.fa curatenie generala la motor ...7.renunta neaparat la eleronul ala de pe hayon NEAPARAT.... 8.spor la treaba ! :D
|
ala din spate nu-i eleron, e o balustrada
|
Ms de critici :D "Balustrada" aia nu o dau jos ptr simplul fapt k nam mai vazut polo 86c cu eleron, si mie imi place (nu numai mie) cum arata pe masina. Nu inteleg de ce sa renunt la racordurile alea de la filtru dupa ce ca m-am chinuit vreo 5 ore sa-l fac asa si zic eu am facut o munca destul de buna din nimic. Nu e mastic, e silicon ca nu cumva sami intre aer aiurea peacolo, o sa vopsesc in negru sa nu se vada. Husele sa stea acolo frumos pe scaun pana scaunele au culoare albastru deschis ce nu se potriveste deloc. Nu am mii de euro ca sa investesc in masina, incerc sa fac ceva ce sa-mi placa si sa se incadreze in bugetul meu, nu am de gand sa o duc la expozitii. Jante o sa vina cat de curand, o toba sport la fel, iar la suspensii..... aici nush ce sa zic. Set de la FK ptr masina asta sa o coboare costa peste 500 de euro, adica dublu fata de pretul masinii in sine :D Ar fii o modalitate sa iau arcuri sport tot de la FK cu vreo 70 de euro dar nush daca pot sa le montez pe suspensiile normale. Ar mai fii o modalitate sa tai din arcuri dar nu cred k voi reusi sa fac treaba klumea. Mia zis cineva mai demult ca are niste suspensii pe gaz pentru polo 86c, ar trebui sa ma interesez daca le mai are, ca mar tenta sa le iau, oricum suspensiile din fata sunt praf.
Ii mai fac cate ceva intre timp si mai apar cu poze, pana atunci astept critici cat mai multe :-) Sa curat motorul, adica? Mentionez ca pozele cu motorul au fost facute dupa ce am trecut prin gramada de noroi, daca teai referit la asta. |
1. eleronul ala...este ca bomboana pe coliva......
2. daca te dai fan vw...si folosesti piese de dacie..... 3. un set de suspensie pt masina ta...este 250 euro..deci..nu este o avere... 4. un spray cu vopsea termorezistenta...este ieftin...asha ca...ai putea sa dai capacele de la motor jos....si sa le refaci cat de cat... |
Nu ma dau mare fan VW.. Am carburatorul de dacie, l-am schimbat recent dupa ce au mai fost pe masina vreo 3 carburatoare de polo. E adevarat ca nicuna nu era luata noua, dar leam dus la curatat, am dat cate 120 de lei sa mi-l curete si masina mergea 1 luna, max 2 fara probleme, dupaia numai figuri, ba nu statea la relanti, ba cand vroiai sa accelerezi se inneca, ba stiu eu ce. Mi-a ajuns, si cu putine modificari am montat carburator de dacie. Nu se mai inneaca, sta boboc la relanti, plus consuma mult mai putin, cu cele de vw consumu era cam 8,5% in oras cu asta cam 7%. Si daca tot am carburator de dacie, de ce sa nu folosesc un cot de dacie, de ce sa mai dau bani pe unu original de vw :?: . O sa curat cat de curand motoru, o sa vopsessc frumos anumite piese inclusiv circuitul pentru filtru si dupa accea mai pun poze. Cand am pus mana pe masina asta am crezut ca voi avea mai mult timp sa lucrez la ea, dar m-am inselat. In loc sa-i fac ceva estetic, a trebuit sa schimb cureaua de distributie, pompa de frana, placute frane ,alternatorul, bateria (toate le-am luat noi) si multe chestii mici.
Puteti sa-mi dati vreo ideea cu ce sa etansez trapa sau ce sa pun ca imi picura in cap. Am bagat acum acolo "frumos" din silicon (ca deobicei, siliconul, bunul meu prieten :D, dar cel transparent) si nu mai am probleme dar arata foarte urat, ca trebuia sa ii bag klumea. |
Trebuie schimbat chederul... E vreo 3 mil original dar merita fiecare banutz! E acelasi cheder cu cel de la golf mk1 cu trapa metalica
|
8 Attachment(s)
Niste poze mai pe intuneric :D
|
TUNING adevarat!!!
felicitari!!! sincer, masina e dementiala, nu te lua dupa comentariile alora de mai sus, se vede invidia. personal, cred ca ar trebui sa mergi la intalnirea anuala, la woerthersee. se strang mii de vw acolo. bafta in continuare, si sa ne tii la curent! |
Hai ca mai am si eu cunostinte care vor sa mearga la intalnirea de la woerthesee, daca e facem o trupa mai mare. Bafta multa la proiect, hai ca faci treaba buna, in curand o sa ai o dacie cu rude in strainatate!
|
Mama dar rai mai sunteti :???::sad: Decat sa veniti cu commenturi de genu mai bine nu scrieti nimic sau scrieti simplu ca e naspa. Nu cred ca este cea mai urata masina de pe planeta ca sa faceti misto de ea si de mine in acest hal.
|
1 Attachment(s)
GATA revenim on topic
Va rog frumos nu mai postati nimic off topic ( stiu deja in avans ca vreti sa mor asa ca nu mai tre sa imi raportati ) Deci :) Ma rugat shuba sa fac in photoshop un mini plan cum ar arata cu numaru mutat jos in spate si chituit :) + am adaugat o toba sport nu sunt cine stie ce bun la photoshop da pentru idee e ok :) Ce ziceti de idee ? sau era mai bine cu numaru sus ? Va rog frumos fara critici prea aspre... later edit: @ shuba chiar ca din spate arata a tico cu aripi... din fata nu e rau eleronu da din spate e naspa rau :( trebe dat jos :) + crek ar arata mai bine chituit asa daca ar fi mai lasata :) |
2 Attachment(s)
+ 2 idei in fata ( by me :) )
mi se pare cam gol asa cu 1 far :) am zis sa pun 2 si am pus si angel eyes asa la catherink :) sunt doar idei asa ca nu criticati photoshopu si am mascat emblema :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning