![]() |
multumim de urari andrei ;)
|
Re:
Quote:
De unde ai scos-o cu amc singura grupare auto din Iasi ? si am vazut si cateva masini cu sticker 4tuning pe ele ... in fine asta e irelevant .. conteaza sa ne adunam cat mai multi si sa ne intelegem indiferent de club , grupare etc. Macar pana se dezvolta un pic treaba pe Moldova apoi sa ne organizam in cluburi si alte chestii ... |
duma asta a mai dat-o epox si pe un alt forum.. nu stiu zau cat de incantati vor fi baietii de la Dacia Club si Daewoo Club de chestia asta.. :roll:
|
ei nu intra sa-si spuna parerea?
|
o sa afle ei odata si`o data.. :roll:
|
In Bacau sunt masini frumoase dar se pare ca propietarii lor nu au nici un interes in ceea ce priveste un club de tuning. :( Se gaseste aici de toate numai organizare se pare ca nu. Eu unul vreau sa sustin aceasta miscare si se poate conta pe mine! BAIETI UNITIVA SI LASAT FUM IN BACAU!! :peace:
|
in moldova doar la iasi se ma fac legale pe aeroport _dar ideea de a se face un club poate si organizarea de o cursa in Bacau de viteza sau indemanare ar fi foarte buna :lol:
MULT SUCCES IN CONTINUARE |
Urmeaza prima etapa de viteza la Bacau.
Cel mai probabil se va organiza pe Aeroportul International Bacau. Organizatorii cursei sunt niste obisnuiti ai curselor, tuneri cunoscuti in Bacau, ei fiind la a doua organizare a unui astfel de eveniment ;) Revenim cu amanunte cand vom sti cu siguranta date, tineti aproape. |
ai putea sa spui aproximativ o data sa pot sa ma pregatesc :wink:
|
oricum e in stadiul de aprobari acum...
probabil mai, nu e sigur nimic inca in privinta datei |
merci :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu-s rasist :lol: |
dar in nici un caz de ei... s-au dus la firma si au zis.. \"mancatz-as vreau sa am cea mai smekeroasa masina din bacau\"..
|
Asta cam asa este, nu este vorba de pasiune acolo ci mai mult doar k sa arate masina lui tare
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning