![]() |
Re: Cielo Vs Logan
cocot, si antonyo s-a dat ma cu un cielo executiv, pe kre la facut..intreaba-l dak nu crezi(si e tico)...
|
1. cielo
2.loganul (aici pot sa spun pt ca am facut o liniuta cu un prieten cu cielo) 3.loganul 4.loganul Per total, loganul este superior ;) |
corect...superior si la bani...mai putin la calitate...ca doar nu tre sa strice traditia dacia...
|
Sooky tu tot la ideea ca logan 1.5 DCi stock face cielo 1.5 16 valve?dc crezi asta?PT ca ai tu logan 1.5 DCI sau dc?
|
bai tata nu mai aburitzi pe langa subiect..*****ie clar cielo 1.5 8v stock deci nu altu....chiar nu se poate vorbi la subiect!?
|
corect...superior si la bani...mai putin la calitate...ca doar nu tre sa strice traditia dacia...
__________________ aici ai dreptate |
cielo 1.5 8v face logan 1.4 si 1.5dci....cielo 1.5 16v (executive) face loganu 1.6 ala vechi....si punct :-)
|
Scurt si punct,in sfarsit cineva care e de acord cu mine,ca pana acum toti ziceau ca logan e superior ,ca 1.5 dci face 1.5 16 valve de la daewoo.P.S:logan nervos la noi in pit e unu rosu cu nr TAZ ,cine il stie stie despre ce vb
|
nervos adik cipuit...
ha |
Quote:
iar cielo dohc ia la rand toate loganurile... |
1. cielo 1.5 (8v)
2. cielo 1.5 (8v) 3. logan 1.6 4. logan 1.6 (16v) |
1.cielo
2.cielo 3.logan 4.logan:D |
deci frate aduceti pe ala cu loganu' care o da cu cielo-ul meu executive de 2002 16v si dupaia mai discutam. Deci eu nu pot sa cred cum orice fel de logan poate face un cielo. Logan-ul e o masina pentru gospodari. Vezi logan crash test de pe site.
|
si tacere totala din partea posesorilor de logan! :D
|
Nu vreau sa ridic in slavi cielo`ul ... eu n-am avut nici o problema cu motorul pana acum ,nu stiu cate logan`uri de pe aici au vazut acul turatiei pe rosu zilnic , scarturi burn`outuri si chinuri...
Sunt posesor de cielo DOHC 16v 2003 :) am ~11 secunde 0-100 km/h STOCK Datele de pe site-ul Lowgan sunt total eronate , Nu veti scoate voi timpii aia cu Loganurile Stock EVER (Poate doar la vale ) :)) 1.4 Logan il indoi :)) 1.5 DCI toate cu care m-am tras le-am pus la respect 1.6 mpi 90cai i-o dau greu dar i-o dau 1.6 16v mi-o iau pe 400 metri cu peste 1 masina diferenta :) Ambele stock. Loganul 1.6 16v are 105 cai a mea are 86 :) PS: Asa ca domnilor mandri posesori de loganuri :>> aveti grija pe voi am facut statisticile !!! PS2 : Cielo euro3 este destul de slabut ca performante.8vE3 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning