![]() |
Re: ce se mai aude de BZ - 85 - BMW ??
sa mi-l dea mie ca nu ma supar
|
fratilor sunt din bz si l-am vazut ....ma jur ca seamana cu masina lui Batman...e neagra mat cu cu kit pe el deti dai palme superba masina
|
Bai fratilor, cine si-a batut joc de 8arul asta? Are spoilere de Nissan 200Sx sau Silvia cum ii zice in japonia. Dar e facut la marele Kitch. Traiasca mesterii! O sa-l aud sigur ca o sa zica ca are stabilitate mai mare la viteza etc.
Hai ca mi-ati stricat ziua. |
,,Meseriasii" au tunat BMW-ul si surpriza! A iesit o Calibra. Cel putin, in acest moment. Poate pe viitor il restaureaza totusi.
|
2 Attachment(s)
La ora actuala arata cam asha...
|
nu prea mai arata asa , a inceput sa crape tot chitul pe el , barile sunt crapate ,ultima oara cand l-am vazut eu , semnalul dreapta fata , atarna pe jos ...
|
whyyyyyyyyyyy???? Nu inteleg lumea... apreciez intr-un fel banii bagati in masina, dar e un 850, un model destul de rar care ar trebui pastrat cat mai bine posibil. Daca ii facea asta la un seria 3 asta e mai sunt nenumarate dar cand vine vorba de un 850 e cam trist.
|
printr-un prieten comun cu proprietarul am vz masina..sincer sunt adeptul masinilor cat mai stock,dar cred ca s-a depus foarte multa munca pt masina asta..
acum trebuie sa-i schimbe motorul cu 1 v12 \de pe un 850csi si se cauta niste jante... fiind f joasa ,bara fata a suferit o mica avarie ... |
da dar cel mai frumos bmw e cand e original de la mama lui mai merge sai pui pachet m dar sal umpli in chit?
|
TIGANIE
|
aduce a japoneza mai mult...
|
Quote:
ON : Fiecare are gusturile lui. Poate omului asa ii place.. Altii ar tine-o 100% stoc. Intr-adevar e o masina rara si ar trebui pretuita.. |
tare faza cu calibra:)
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning