![]() |
tampiti , cretinoizi , dusi cu pluta :chainsaw:
|
KNORR ATACA
1 Attachment(s)
... iata si replica KNORR... :lol:
|
:shock: bishop, ai perfecta dreptate.. a fost un succes pt firma.. si a conturat mai bine credibilitatea si idiotentia romanilor! ;)
:peace: |
Re:
Quote:
Unde ma uit:Maggi. E cazul sa se termine odata cu tampenia asta ca e ingrozitoare. |
Re: KNORR ATACA
Quote:
superba poza :) .. hahaahha mah .. multzi inca nu cred k banii se fac muncind .. eu unu nu cred in asa ceva ... poate daca imi zicea k daca ai maggi in geam imi da 1 mil de $ poate imi puneam si eu .. dar eu tot M |_| I E am in geam :p |
Cei care se ocupa de campania de marketing de la Maggi sun nishte GENII, fara nici o gluma. Si-au facut astia mai multa reclama decat isi face Coca-Cola intr-un an de zile si arunca zeci de mii de $$$!!!
Cei de la Maggi s-au bazat pe disperarea si prostia romanului si au avut un succes IMENS!!! Dar....deja mi-a ajuns pana peste cap de campania lor, am vazut odata o caravana din asta Magii, si vreo 5 6 copii fugeau dupa ea cu postere cu Magii in mana!!! Deja mi se pare ca s-a depasit orice limita!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Breeeeeeeeeeee...sa va zic ceva...EU CUMAPAR DE LA MAGGI ***uri de alea de supe instant....ca`s bune..si ca tzin si post......
|
Re:
Quote:
|
Poate exista Maggi Racing si aia e sigla
|
Official azi infiintzez cu sprijinu vostru noul club auto de caterink si curse legale de masini \"Burango\" MAGGIE RACING TEAM AUTO!
:arrow: Primele 3 masini: Jaguar XKR(blue metalizat,decapotabil),Pej 406(black in 2 portiere) si Chevy Corvete(rosu) |
Multa bafta cu noul club :lol: :lol: :lol: :lol:
|
thxxxxxxxxxxxxxxxxxx care mai vrea? :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning