![]() |
Re: 2008 BMW 135i Coupe
Daca are 1560 kg si va costa cat un 335i, e preferabil un Cayman S, cu tot regretul ;)
~Nautilus |
Frumoasa masina si sprintena...
|
Ce S A Zic Este Fenomenala Aceasta Masina Chiar Daca Este Mai Micuta , Cred Ca Cei De La Bmw Sau Gindit Mai Mult La Femei Sa Aiba Si Ele Ceva Motoras Bun Sub Scaun
Mie Unu Imi Place Foarte Mult Tot Ce Inseamna Bmw , No Comment |
cam urat,dar ma asteptam la ceva mai frumos
|
vreo 1500-1600 de kg are si un bmw seria 5 din '80
|
deci asta ar trebui sa fie un 335 cu doua usi sau ce? pare cam inutil :???:
|
ba cand va aud k e naspa.. altii pot spune asa cv ptr k au masini nu gluma da altii care au dacia mai comenteaza.doamne.
|
Quote:
deocamdata am dreptul la libera exprimare si pot sa spun daca nu-mi place ceva anume.. ce tu daca nu canti nu poti sa zici despre o melodie ca nu-ti place??? (scz de limbaj, sper sa nu primesc iar avertisment.. dar asta este opinia mea si trebuie sa mi-o expun!) |
Quote:
ontopic: performantze notabile...dar shi pretzul va fi cu sigurantza pe masura |
Quote:
si n-as comenta nimic daca mi-ar pica in maini, la fel cum cred k e cazul cu 95% din cei care zic k e naspa. performantele spun multe. |
Quote:
|
Quote:
|
de ce are motor cu capacitate de 3 litri si se numeste 135i ? nu trebuia sa se numeasca 130i ?
|
sal!linia laterala a masinii si partea frontala imi place!nu-mi place spatele!stopurile parca sunt de volvo s40!credeti ca ar mai fi nevoie de M1?eu cred ca performantele sunt f bune
|
Offtopic
Quote:
onntopic: masina are potential tinand cont de faptul ca motorizarea este foarte reusita (cel putin din spusele fabricantilor) valorile de performanta la care este impinsa masina fiind impresionante (asta la un un aparent consum de numai 7.6 litri la suta). Cred ca o buna afacere va fi cea motorizata de turbodieselul de 2.0 si 170 de cai al carui consum mediu se situeaza in jurul valorii de 4 litri pe suta.In ce consta designul din cate stiu un asistent designer castiga in jurul a 200 si ceva de mii de $ pe an asa ca ceva tot trebuie sa faca sa-si merite banu' dar pe mine personal nu m-a cucerit.Oricum BMW merge de ceva timp pe acest trend de design si pana la urma ne vom obisnuii cu el si vom putea sa o apreciem altfel, asa cum e-typeul celor de la Jaguar blamat la inceput a ajuns sa fie considerata una dintre cele mai frumoase masini ale lumii. P.S : In cele din urma tot pretu o sa dicteze dak va fi sau nu un succes. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning