![]() |
Re: Performante maxime pt o Solenza
Quote:
|
@CristianoXXX: Poate supraalimentat.
@ENigmaBoy: Ce turatie aveai la 80 in prima treapta? |
Quote:
Quote:
|
Ma nu-i vine sa cred....1-80??? Mi se pare cam multa....DA TE CRED...am vazut si alte minunatii in viata mea....depinde si de benzian cumparata SA STII!!!
BRAVO oricum...nu multi ating 200 cu Solenza;)) |
Quote:
|
faza cu 80 in tr 1 ''cred'' ca este o greseala de tipar..dar da 200k este real..
baietii cu logan sunt invidiosi ca dacia a produs o masina mai buna si mai fiabila dekt loganu si gandul aceste pt ei este km greu de suportat.. alte idei/ proiecte/sugestii nu au aparut...doar contraziceri si bascalie..sa revenim la topic fara alte comentarii ulterioare. 9000 rpm hmm greu,un max de 7000 rpm este credibil si realizabil |
imi cer scuze.. 50 cu treapta 1.. mi-a sarit degetul mai sus.. acum am vazut cand ma certa toata lumea.. si da.. 200 cu solenza.. cand o sa ies am chef de joaca mai iau pe cineva cu mine sa filmeze... deci arata 200 pe ceas.. acuma ca viteza reala era mai putin... eu va zic cat arata vitezometrul..... masina am spus are 230.000 km, daca vreti ma duc si ii fac poze si la masina si la kilometraj..
|
eh...asa mai veniti de acasa fratilor... =)) m`am speriat 1a pana la 80 la ora=))
Pai e aberatie,nu am cum sa fiu invidios,putine masini is care merg cu a 1a 80 la ora... numa cu 8s pana la 100 la ora tot nu te cred...pune un filmulet |
ia sa incerce careva sa isi puna motor 16 valve de logan pe solenza, avand o cutie mai smekera cred ca sare de 200km f usor
|
pai sare si loganu.Dar motoru ala de 1.4 nu se duce fratilor 1a 80 la ora,nu face suta in 8 secunde,si putine is care or prinde 200 la ora,depinde de conditii,panta,vant din spate...etc
|
ma nene, cu 1- 80, am gresit eu.. deci cu treapta 1, 50 km .*****iu cifrele din butoanele din dreapta.. uitati-va ca 8 este deasupra lui 5.. si solenza mea nu ia 8 secunde pana la 100.. la mine daca ii dau sa scoata limba afara scot 10.. si cand i-am dat 200, eram pe soarelui, singur, cu rezervorul full.. care s-a dus in 300 km... pentru ca m-am dus pana la drajna si m-am intors inapoi
|
cu treapta 1, am prins 80 cu un volvo 460 foarte modificat la motor.. si cu un saab de prin 97, care avea motor de 2.4 benzina..
|
revenind la subiect era un baietas care zicea ca si-a pus motor de octavia pe slz, acum nu stiu ce sa zic dar cred ca e posibil, iar motorul de fuego intra pe slz am mai vazut la cineva
|
Cateva posturi de pe aici chiar merita mutate la divertisment. O sa urmaresc thread-ul cu mult interes......am ce invata.
|
io ce crezi ca fac? :)) am renuntat la sectiunea de bancuri :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning