Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   LAMBORGHINI COUNTACH DE VANZARE !!! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/4498-lamborghini-countach-vanzare.html)

mad_oviddiu 07-04-05 10:00

in nici un caz nu dau mai mult de 6000 pe jegostenia aia...... oricum vreau sa ma duc sa o vad.

alexutzu 07-04-05 20:33

daca chiar stai sa te uiti la masina asta se vede f clar ca e copie de 2 lei........ oricum nu isi merita aia 15000 sau cat se zicea.
parerea mea? sa nu o ti prin garaj ca ocupa spatiu degeaba

beck 08-04-05 00:51

.

ce jeg...

un kit costa in jur de 6 mii $ si iti mai trebuie un cazan de fiero ... era unu prin targ la 2 mii + omologare individuala..

sa zicem ca te duce in 10 mii sa o faci singur.. oricum nu v-a iesi bine

un kitcar care are sanse de reusita este AC cobra sau un kit de super7... in rest cam toate sunt kitchuri.
cu putin noroc luna viitoare voi avea un kit de cobra cu un motor de m3 e46 pe el :D

mad_oviddiu 08-04-05 14:59

va zic eu.......... un kit pt o replica de lambo diablo, este vreo 30.000 euro...... adica toata replica........ da aia e avion. si interiorul e copiat bine iar carosreia este la o fidelitate de 99% . O adevarata replica, nu se cunoaste. Asta v-o zic cu siguranta.

alexutzu 08-04-05 18:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
va zic eu.......... un kit pt o replica de lambo diablo, este vreo 30.000 euro...... adica toata replica..........

dar aici e vorba de un labo countach :D

Nazzy_VTR 07-07-07 01:53

care stie daca exista cineva in romania sa produca caroserii de Countach,daca da,la ce pretz?

ameer 07-07-07 13:09

Re: LAMBORGHINI COUNTACH DE VANZARE !!!

Quote:

Originally Posted by B 68 VLD (Post 135935)
Oricum mie mi-ar place sa-l am dar sa nu scrie Lamborghini pe el. 8)

Imi place ca ai spus asta :) Esti singurul. :)

@all Fratilor e o replica de o calitate extrem de proasta si probabil pe vreun sasiu de eu sti ce rahat de masina!!! Terminati cu prostiile, masina asta e facuta in garajul vreunuia nu respecta nici o norma de siguranta etc, cum sa conduceti asa ceva. Plus ca e ca si cum ai purta tricouri Armani false... te faci de ras oriunde te duci... Mai bine iti iei ce iti permiti decat sa dai bani pe o asemnea porcarie de masina.

ameer 07-07-07 13:13

Quote:

Originally Posted by mad_oviddiu (Post 137991)
va zic eu.......... un kit pt o replica de lambo diablo, este vreo 30.000 euro...... adica toata replica........ da aia e avion. si interiorul e copiat bine iar carosreia este la o fidelitate de 99% . O adevarata replica, nu se cunoaste. Asta v-o zic cu siguranta.

POate nu o cunosti tu ca nu ai cultura auto! Eu am mai vazut replici pe afara si mi-au sarit in ochi de fiecare data. Iar interioarele nu seamna deloc cu originalele. Si o replica de diablo bine facuta pe un sasiu de pontiac sau etc e vreo 60-70 k, cu 85-90 iti iei un Diablo din 91-92 in stare f buna si ai masina adevarata frate care nu se compara cu falsul asta nenorocit.
Kiturile de proasta calitate da, sunt mai ieftine in jur de 30k. Dar de 30 k decat sa conduc o asemenea abominatie mai bine ii arunc la gunoi!

Nazzy_VTR 07-07-07 13:16

daca sunt firme de tuning pe aici care pot creea o replica,pm sa vb

ameer 07-07-07 13:18

Quote:

Originally Posted by Nazzy_VTR (Post 986294)
daca sunt firme de tuning pe aici care pot creea o replica,pm sa vb

Doamne iarta-l ca nu stie ce face!

Tu chiar vorbesti serios?

di48lo 07-07-07 15:58

Iata, ce stiu eu despre replici. Un Diablo cu interior cu tot chiar costa in jur de 30.000, dar e numai kitul, tu trebuie sa-l termini, adica trebuie sa lucrii la el min. 12 luni, iar in final iti va sta 90.000 - 100.000 in el. Si intr-adevar sunt kituri care nu prea pot fi deosebite, si motorul fiind copiat +piese originale (> NAERC). Sunt unii care gandesc, ca merita sa faci unu, ptr. ca nu ai probleme cu taxe mari, impozite etc. Dar eu zic ca platesti mult mai mult cand faci omolgarea. Totusi, pe drumurile astea nu-ti e mila sa te umblii cu un kit. Daca strici bara unui original, te si inbolunzesti.
Pe de alta parte, Lamborghini da in judecata oricine care isi face o replica. In ultima vreme o ia foarte serios. De ex. un atelier a fost amendat (si inchis) cu milioane de euro. Este o vorba, ca numai modelele noi au asa zis "copy right", asa ca daca faci un Diablo sau CT, nimeni nu zice nimica. Desi, asta nu stiu la sigur.

Nazzy_VTR 07-07-07 17:26

mai ameer,eu chiar vb serios,ce e asa de greu de crezut?ma rog..pana una alta...mai citeste un verstet si vezi de treaba,di48lo merci pentru info...se pare ca am de vb cu prea putine persoane.pun o intrebare banala si toata lumea sare cu gura...unu de pe aici e asa de tare incat se crede medium...daca am intrebat cat costa un kit,el zice ca ma imbrac din talcioc...dement omu...ma rog..astept in continuare raspuns.

username_cars 08-07-07 17:23

http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=11688

vasiabikeru 13-07-07 00:27

E cineva interesat de un Ferrari 355/360, Lamborghini Murcielago, Aston Martin Vanquish, replici 99,9% exacte..masuri..linii...exacte...? si asa cum se zicea si mai sus, mai ales ca e vorba de niste replici pe care nu le distingu de originale, pot fi pentru cei care le iubesc, si pentru cei care isi doresc sa fie la volanul unei asemenea creatii, nu neaparat pentru putere, sau eventual sa fie si mai puternica. nimic nu te poate incrimina daca detii asa ceva.

ameer 13-07-07 13:36

Quote:

Originally Posted by vasiabikeru (Post 994808)
E cineva interesat de un Ferrari 355/360, Lamborghini Murcielago, Aston Martin Vanquish, replici 99,9% exacte..masuri..linii...exacte...? si asa cum se zicea si mai sus, mai ales ca e vorba de niste replici pe care nu le distingu de originale, pot fi pentru cei care le iubesc, si pentru cei care isi doresc sa fie la volanul unei asemenea creatii, nu neaparat pentru putere, sau eventual sa fie si mai puternica. nimic nu te poate incrimina daca detii asa ceva.

Mai plecati ba de aici cu reclama voastra la rahaturile alea de masini! Terminatilor!

All times are GMT +2. The time now is 14:29.

- Copyright 2026 4Tuning