![]() |
Re: Jante deformabile
super tari la o liniutza ....
|
credk cauciucuri deformabile vrei sa zici. avantajul e k nu explodeaza deci poate o sa vedem pe masinile de valuta peste ktv ani:))
|
dupa cum se vede ca nu stii exista tehnologie anti-glont pt cauciucuri... se umfla rapid inapoi de obicei.. sau or mai exista altele pe care eu nu le stiu
de fapt nu sunt sigur de asta dar mai stiu si cauciucurile pline fara aer in ele... |
hmm.. macar astea nu se sparg,deci nu trebuie schimabate,deci nu mai trebe inca o roata in portbagaj,deci faara roata= mai usoara masina:) si mai mult loc in portbagaj
|
nu stiu cat de bune/performante si etc sunt, stiu ca sunt urate rau de tot,dau a carutza...
|
Da arata urat tare...
|
nu as pune asa ceva pe masina pt nimic in lume..
|
sunt urate ca:twisted: !!!!!!!!!!!!!!!!!
astia nu au ce face cu banii de proiecte! mai bine punem niste senile de tanc ca nici alea nu se sparg8) |
alea doar se rup/tocesc si trebuiesc si ele schimbate ... iar schimbatul e mult mai greu de facut decat se schimba o roata...
|
:o:o:o:o destul de frumoase..cu avantaje multe.....k si masina pe kre sunt practicate desigur...:D
|
frumoase!?
zici ca-s oase descarnate! |
nu inteleg de ce topic se numeste "jante deformabile" ... dar mie mi se pare o idee misto ... ar mai trebui lucrat la aspect totusi :)
|
iti dai seama ca se ovalizeaza rau astea..
|
mai lasati topicu' asta ca alea nu sunt jante!:evil:
|
Un topic cu titlul gresit si plin de prostii!!!
In primul rand alea sunt anvelope deformabile si nu jante,in al-2-lea rand ce vedeti in poze sunt niste anvelope sectionate tocmai pt. a vedea cum functioneaza sistemul din interior,adevaratul model va arata ca un cauciuc normal,iar in al 3-lea rand nu este o noutate,de exemplu bmw deja foloseste anvelope cu un sistem asemanator pe seria 3 ca dotare standard de vre 2 ani!(run-flat)-Pax-system.....Mister dezlegat! Aurevoir! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning