![]() |
Re: Campanie impotriva taxei de prima inmatriculare!
Quote:
|
fratilor eu am pus... daca voua va este rusine asta e...orice inceput e greu!
mi se pare mai umilitor sa-si bata joc de mine un handicapat cu burta care doarme in parlamet! |
nu stiu sigur...dar am auzit de la cineva ca s`a redus taxa de inmatriculare...E adevarat? Daca da...Imi ziceti si mie unde o pot calcula si eu dupa noile reguli?
|
daca este adevarat cauta la monitorul oficial
|
Quote:
|
asa e . s-a facut atata caterinca pe subiectul "taxa de prima inmatriculare" si tot nu s-a rezolvat nik . din cate stiu eu cam asa e noua taxa : la euro 5 nimic , la euro 4 a scazut cam la jumatate , la euro 3 a ramas la fel (si tineti minte k euro 3 e prezenta la majoritatea masinilor care intrau in tara ;) ) la euro 2 ,1 si non euro a scazut cam cu 20% (chiar si asa este exagerat de mare ) . ..... deci tot tamtamul a fost degeaba !!!!!
|
poate cel mai bine ar fi sa va faceti parasolare pe care sa scrie nu taxa de prima inmatriculare ca poate cu parasolar nu o sa mai fie pb ca nu este vazut mesajul
p.s. ce masini au euro5 din curiozitate ??? |
Quote:
|
Si eu fix 3800 trebuie sa dau si tin masina in curte deja de un an. Mai am una care o tin inmatriculata in Belgia. Mai bine imi platesc taxele acolo decat sa le dau lor bani.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning