Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Campanie impotriva taxei de prima inmatriculare! (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/44955-campanie-impotriva-taxei-prima-inmatriculare.html)

nutzuXXL 02-07-07 23:34

Re: Campanie impotriva taxei de prima inmatriculare!

Quote:

Originally Posted by needubad (Post 976704)
nutzuXXL: mi se pare cam mare sa pui o coala de A4. nu mai ai vizibilitate!
mai are altcineva o idee!
parerea mea este ca se vede destul de bine in formatul in care l-am facut eu. deja ma intreaba lumea pe strada!

merge pusa p geamu din spate jos in colt+geam portiera din spate si n-ai probleme cu vizibilitatea . totusi suntem cam putini p-aici ..... cam ciudat

needubad 02-07-07 23:54

fratilor eu am pus... daca voua va este rusine asta e...orice inceput e greu!
mi se pare mai umilitor sa-si bata joc de mine un handicapat cu burta care doarme in parlamet!

TurkishCarFan 03-07-07 01:20

nu stiu sigur...dar am auzit de la cineva ca s`a redus taxa de inmatriculare...E adevarat? Daca da...Imi ziceti si mie unde o pot calcula si eu dupa noile reguli?

FIGHET 09-07-07 23:01

daca este adevarat cauta la monitorul oficial

*-_Speed_-* 10-07-07 13:59

Quote:

Originally Posted by TurkishCarFan (Post 978536)
nu stiu sigur...dar am auzit de la cineva ca s`a redus taxa de inmatriculare...E adevarat? Daca da...Imi ziceti si mie unde o pot calcula si eu dupa noile reguli?

De redus asa au zis porcii astia din parlament dar faza e ca va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2008 si s-a redus f putin :evil:

nutzuXXL 10-07-07 14:17

asa e . s-a facut atata caterinca pe subiectul "taxa de prima inmatriculare" si tot nu s-a rezolvat nik . din cate stiu eu cam asa e noua taxa : la euro 5 nimic , la euro 4 a scazut cam la jumatate , la euro 3 a ramas la fel (si tineti minte k euro 3 e prezenta la majoritatea masinilor care intrau in tara ;) ) la euro 2 ,1 si non euro a scazut cam cu 20% (chiar si asa este exagerat de mare ) . ..... deci tot tamtamul a fost degeaba !!!!!

SirNenea 10-07-07 16:11

poate cel mai bine ar fi sa va faceti parasolare pe care sa scrie nu taxa de prima inmatriculare ca poate cu parasolar nu o sa mai fie pb ca nu este vazut mesajul
p.s. ce masini au euro5 din curiozitate ???

*-_Speed_-* 11-07-07 19:59

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 991223)
poate cel mai bine ar fi sa va faceti parasolare pe care sa scrie nu taxa de prima inmatriculare ca poate cu parasolar nu o sa mai fie pb ca nu este vazut mesajul
p.s. ce masini au euro5 din curiozitate ???

O idee buna cu parasolaru asa s-ar vedea mai bine dar nu cred ca se va rezolva ceva pt ca astia nici nu ne baga in seama offffffffff Romania asta:rolleyes2 .Euro 5 sunt foarte putine masini, din cate am auzit, Ford are scoase masini care au euro 5 deci acolo nu se pune problema de taxa.

dask137 19-07-07 04:11

Si eu fix 3800 trebuie sa dau si tin masina in curte deja de un an. Mai am una care o tin inmatriculata in Belgia. Mai bine imi platesc taxele acolo decat sa le dau lor bani.

All times are GMT +2. The time now is 17:39.

- Copyright 2026 4Tuning