Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   care stie unde pot gasi si eu jocu ala cu DACII (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/4495-stie-pot-gasi-jocu-dacii.html)

Ciro_zel 06-04-05 13:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
o sa-i dau un search pe dc++, pe google vad eu cum il gasesc... ca nu vrea sa-mi mearga... nici cu ignore nici cu close :) . De fapt o sa-l incerc pe alt calculator intai... ca mai zicea cineava ceva despre FAT32 & shits...

No way..eu am NTFS pe ambele partitii si imi merge jocul..vezi sa nu ai ace mega codecs instalat ca cu ala e belea cu mult soft...Dai ignore cand iti da eroarea aia si astepti 30 sec-1 min ca incepe setup-ul..vezi sa ai ultima versiune de visual basic runtime..cauti pe net ca e free download..e ceva din windows :)

Toto - BOD 06-04-05 16:42

am facyut un artificiu 8) ... l-am dezarhivat la un prieten (la el a mers fara nici un fel de problema)... si dup-aia l-am luat de pe dc++ de la el din calculator gata dezarhivat... E ok... imi merge... dar la el se vedeau masinile altfel, la mine se vad toate negre si cu niste erori pe ele... :( In fine... e nice jocul... destul de interesant! Vreau sa vad cum e in retea...

teddy 06-04-05 20:44

si totusi handbrake si direct shift pe keyboard... cum?

DVDValy 06-04-05 23:04

va multumesc baieti acu ma apuc sa-l vad si eu ca e caterinca :peace:

Ciro_zel 07-04-05 17:29

merge iar downloadul pe www.racer.nl site-ul original al jocului...bagati-va la ultimele versiuni :D

fiderzen 08-04-05 09:54

1 Attachment(s)
am pus aici un program cu care modificati performantele,garda la sol,etc
e super misto

LaMishto 08-04-05 13:38

mai cum controlez masina? ca nu gasesc butoanele.. :oops: :oops:

alexutzu 08-04-05 15:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
mai cum controlez masina? ca nu gasesc butoanele.. :oops: :oops:

cand nu setezi jocul deloc masina o controlezi din MOUSE, arunca un ochi la CONFIGURE si baga-l sa fie pe tastatura

snow_nlove 08-04-05 17:53

si poate sa imi spuna si mie cineva va rog ce butoane mai sun in afara de a , z si sagetzile ..........cum ar fi unde este frana de mana ?

Toto - BOD 08-04-05 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"snow_nlove\"
si poate sa imi spuna si mie cineva va rog ce butoane mai sun in afara de a , z si sagetzile ..........cum ar fi unde este frana de mana ?

downloadeaza ultima versiune... si vezi la 'options'... poti sa le setezi singur! Oricum chestia cu mouseu e prea tare... ca poti sa controlezi acceleratia, frana si directia... Adica poti sa accelerezi la podea, sau poti s-o lasi la consum :lol: :lol: :lol: ... Mie imi place la nebunie din mouse!

Am si eu o intrebare... mie imi apare un grafic in topul ecranului, unul verde, de la placa grafica cel mia probabil... si nu stiu cum sa scap de el, e jenant ca nu se vede bine treapta in care ma aflu... si in plus da nasol! (de fapt sunt 2 grafice variabile in acelasi reper... si la fiecare frame se modifica...) so... :help:

Ciro_zel 09-04-05 10:54

Graficul ala reprezinta forteel gravitationala ce actioneaza asupra masini,ai vazut ca , cand schimb viteza sau iei o curba se modifica graficul..si NU, nu stiu cum poti sa il scoti si nu e verde de la placaca video ca asa se vede si la mine.
Da' aveti diferite unghiuri de vizionare de la 1234567890 de la tastatura.

Ciro_zel 09-04-05 10:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Graficul ala reprezinta fortele gravitationala ce actioneaza asupra masinii,ai vazut ca , cand schimb viteza sau iei o curba se modifica graficul..si NU, nu stiu cum poti sa il scoti si nu e verde de la placa video ca asa se vede si la mine.
Da' aveti diferite unghiuri de vizionare de la 1234567890 de la tastatura.

dj05dpx 09-04-05 14:38

help me:am descarcat ambele versiuni si-mi apare mereu ignore sau close dupa ce vreau sa le dezarhivez :roll: exista vreo solutie?am dat click pe ignore sau close dar tot nu merge...nici dupa un minut de asteptat asa cum zicea Ciro_zel...

driver 09-04-05 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
help me:am descarcat ambele versiuni si-mi apare mereu ignore sau close dupa ce vreau sa le dezarhivez :roll: exista vreo solutie?am dat click pe ignore sau close dar tot nu merge...nici dupa un minut de asteptat asa cum zicea Ciro_zel...

Exact asha e&la mine
l'am bagat si in D si in C ca o partitie e de un fel si cealalta d alt fel da tot degeaba ca nu merge

alexutzu 09-04-05 15:57

eu nu am patit nimic l-am instalat si gata......... incercati si voi sa il instalati in SAFE MODE!

All times are GMT +2. The time now is 22:43.

- Copyright 2026 4Tuning