![]() |
Re:
Quote:
|
am facyut un artificiu 8) ... l-am dezarhivat la un prieten (la el a mers fara nici un fel de problema)... si dup-aia l-am luat de pe dc++ de la el din calculator gata dezarhivat... E ok... imi merge... dar la el se vedeau masinile altfel, la mine se vad toate negre si cu niste erori pe ele... :( In fine... e nice jocul... destul de interesant! Vreau sa vad cum e in retea...
|
si totusi handbrake si direct shift pe keyboard... cum?
|
va multumesc baieti acu ma apuc sa-l vad si eu ca e caterinca :peace:
|
merge iar downloadul pe www.racer.nl site-ul original al jocului...bagati-va la ultimele versiuni :D
|
1 Attachment(s)
am pus aici un program cu care modificati performantele,garda la sol,etc
e super misto |
mai cum controlez masina? ca nu gasesc butoanele.. :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
|
si poate sa imi spuna si mie cineva va rog ce butoane mai sun in afara de a , z si sagetzile ..........cum ar fi unde este frana de mana ?
|
Re:
Quote:
Am si eu o intrebare... mie imi apare un grafic in topul ecranului, unul verde, de la placa grafica cel mia probabil... si nu stiu cum sa scap de el, e jenant ca nu se vede bine treapta in care ma aflu... si in plus da nasol! (de fapt sunt 2 grafice variabile in acelasi reper... si la fiecare frame se modifica...) so... :help: |
Graficul ala reprezinta forteel gravitationala ce actioneaza asupra masini,ai vazut ca , cand schimb viteza sau iei o curba se modifica graficul..si NU, nu stiu cum poti sa il scoti si nu e verde de la placaca video ca asa se vede si la mine.
Da' aveti diferite unghiuri de vizionare de la 1234567890 de la tastatura. |
Re:
Quote:
|
help me:am descarcat ambele versiuni si-mi apare mereu ignore sau close dupa ce vreau sa le dezarhivez :roll: exista vreo solutie?am dat click pe ignore sau close dar tot nu merge...nici dupa un minut de asteptat asa cum zicea Ciro_zel...
|
Re:
Quote:
l'am bagat si in D si in C ca o partitie e de un fel si cealalta d alt fel da tot degeaba ca nu merge |
eu nu am patit nimic l-am instalat si gata......... incercati si voi sa il instalati in SAFE MODE!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning