![]() |
Re: 2007 Audi Nothelle TT
mama cum arata pe alb...incredibil
|
OMFG ... so nice... this Audi...
|
frumos imi place e super masina si fuge de rupe :D 308 km/h
|
fain TTu :)
|
Quote:
|
arata super...
|
In comparatie cu vechiul TT, cel scos acuma este cu mult peste
|
Sunt convins ca masina arata SUPER dar tot ce priveste modificarea (la motor!)
ma gindesc ca acceasta firma face promotie cu acceasta masina project car si vinde un kt foarte puternic si foaaaaarte scump.Vorbim pentru extreme Tuning care costa si eu zic bine a facut Nothelle si a modificat masina cu acest kit cu performanta superba dar ce garantie da pentru aceasta modificare care costa o avere pe o masina care costa si ea....?Pe contract scrie ca da garantie pentru kit dar SI pentru MOTOR:?: Daca dupa 40.000 KM motorul se sparge cine plateste un motor nou 3.2TFSI :?: Nothelle? nu cred .Modificari de genul asta care promotioneaza firmele MAAAAARI de tuning nu mi plac pentru pentru accest lucru: pentru fac modificari din asta<<false>> numai ca sa ne ia ochi si sa cumparam alte componente si sa platim,platim,platim ptca eu nu am auzit pe nimen si nu am citit niciodata pe net ca cineva a cumparat un kit din asta.Este un Trick de Marketing:shock: .Pentru asta zic ca NU mi place .Stiu ca apar rau dar asta este parerea mea personala. |
bestial:shock: :D BEST CAR SPORT i'm lovin it e masina perfecta ptr cei ce ador a sportul zik io....:-P e o masina ku un potential destul de ridicat si se ridica la inaltimea celor ku pretentii, masina arata fff bne jante suuperbe interior suuper, spate wow....impune respect si are putere o da "broscutza atomica stilata" :))
|
probably THE BEST CAR IN THE WORLD
:peace::yikes:ohhh da minunata mashina.....:rockon: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning