Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   diverse probleme Cielo?? (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/44856-diverse-probleme-cielo.html)

BGD_NNE 30-07-07 09:41

Re: diverse probleme Ciello??

Quote:

Originally Posted by aktymel (Post 1019139)
Salutare all ! Nu am mai dat drumu la calculator cred ca am vreo 2 saptamani... Problemele mele le-am cam rezolvat: Adica am schimbat cap de bara si pivot (nu mai troncane), Am schimbat si bendixu ca facea figuri... Am rezolvat partea cu geamurile...... Cand am fost la electrician si mi-a verificat circuitul geamurilor a zis ca problema este din panoul de comanda de la sofer.. si astfel mi-a legat geamul de la pasager individual... eu nu mai am control de la panou..... Problema cu becurile sau leduri ce or fi ele la bord nu am rezolvat nimik pt ca nu ar fi o problema din moment ce nu exista decat un simplu desen pe bord atat. deci nu are ! Deci Nucu_as daca vrem bec aprins pe bord pe faza scurta trebuiesc legate fire si bec/led montat acolo ...
revenind la mine ... vajaitul de la roti inca nu l-am rezolvat... ne`maiavand bani dar ar fi totusi de la rulmenti ?! am impresia ca rotile din spate au un pic de joc :shock: si inca o chestia! Ambreiajul este hidraulic nu ? nu ar trebui sa mearga foarte usor??? la mine ma doare piciorul doar ca dau o fuga in oras prin aglomeratie... ce sa-i fac sa-l fac mai " moale " ce trebuie sa schimb ? o zi buna !

Cat te-a costat capu de bara si pivotu???
Vezi ca vajaitul rotilor e posibil sa fie din cauza cauciucurilor..daca sunt de alea mixte asta e motivul, dacanu uzura inegala sau rulmentii.Ambreajul la mn este perfect nici moale nici tare ...si nu am nici o idee ce ar putea avea al tau

DACIA-Wrc 30-07-07 10:00

sa-l aerisesti. daca-i la fel sa schimbi pompa si daca-i si atunci la fel sa-i schimbi placa de presiune.
apoi va trebuii sa schimbi gumele mentru ca vei invarti rotile prea mult, fara sa vrei :P

aktymel 30-07-07 17:10

Ok am inteles! s-ar putea sa le am pe toate gramada adika si uzura pe cauciucuri dar si probleme cu rulmentii... Gumele sunt matador toate, nu sunt mixte. Referitor la ambreiaj mi-a mai spus un nene(mecanic) ca tre sa schimb pompita de ambreiaj pt ca sunt uzate garniturile din'nauntru. (de aerisit degeaba l-am aerisit ca e la fel - tot tare). Capu de bara si pivotul amandoua 70 ron(35+35). Momentan stagnez un pik cu imbunatatirile de parte mecanica... si o sa ma risc sa montez gpl (undeva la 12 mil o instalatie BRK sau ceva de genu asta si e dinaia care se monteaza in locul rotii de rezerva :P )... Va tin la curent :D

Soryn_No2 06-08-07 08:55

Nu e chiar asa de complicata masinutza asta minunata Cielo, poti sa ajungi mecanicul tau propriu foarte usor.E facuta de asa natura incat, iti arata ea singura ce ai de facut.
R35p3ct pentru totii cu Cielo

aktymel 08-08-07 17:04

mersi soryn pt incurajare ... stiu ca nu este foarte complicata ca masina .. dar totusi nu stiu sa ma bag peste tot ... Am montat Gpl , m-a costat 11 mil 500.... am ramas fara bani ... i-am facut din nou schimbul de ulei ....si acum ma uit la ea in parcare ca nu mai am bani nici de gaz :D.... uff.... masina imi trebuia mie ... :((

Andrey_FL 08-08-07 19:31

sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls

aktymel 08-08-07 19:57

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1036773)
sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls

mai exact ce anume te intereseaza?

Andrey_FL 08-08-07 21:06

dak sar putea un desen ceva din care sa se inteleaga traseul evacuarii de la motor pana la final

aktymel 09-08-07 23:42

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1036954)
dak sar putea un desen ceva din care sa se inteleaga traseul evacuarii de la motor pana la final

daca vrei un desen complet iei un pix si foaie.... urci masina pe rampa ... te bagi sub ea ... si urmaresti ce si cum .... si apoi desenezi ..... Sincer nustiu .. daca vrei sa schimbi sistemul de evacuare ... vezi aici:http://pilotauto.ro/ro/index.php?id=10017&lang=ro

Geo_ZGA 10-08-07 11:27

FTU, vezi ca ti-am raspuns pe undeva... la cate posturi ai cu asta, nici nu mai stiu unde :lol:

PetricaCBD 28-11-07 13:19

Quote:

Originally Posted by Soryn_No2 (Post 1032437)
Nu e chiar asa de complicata masinutza asta minunata Cielo, poti sa ajungi mecanicul tau propriu foarte usor.E facuta de asa natura incat, iti arata ea singura ce ai de facut.
R35p3ct pentru totii cu Cielo

tot respectu si din partea mea pentru toti posesori de CIELO

bogdanelmv 02-12-07 10:25

Re: diverse probleme Cielo??

salutare.am si yo o problema.am un cielo GLE din 98.nu imi mai functioneaza becul din bord knd deschid usile.dar knd deschid potbagajul se aprinde, deci becul nu e de vina.ma ajuta si pe me cineva?ms.

Geo_ZGA 02-12-07 10:50

La fiecare usa , pe prag, ai cate un contact acoperit cu cauciuc. Cumpara 4 bucati noi (te costa max 10 ron toate 4; sa ceri pt cielo). Fiecare are cate un surub (care este masa), desfaci surubul, scoti contactul, cu grija sa nu cada firul in prag (ca sa nu stai sa-l cauti 100 ani dupa aia...). Cureti papucul de pe fir (eventual pui papuci noi), pui contactele noi, cu suruburi noi... si trebuie sa mearga.

Snapy_xxl 02-12-07 13:04

Sau e posibil sa se fi oxidat sau ruginit si nu mai face masa. In cazu asta dai si tu cu o perie de sarma sau smilgher ca sa inlaturi rugina sau oxidu. Dar totusi, cel mai bine e sa le schimbi.

PetricaCBD 02-12-07 19:14

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1225906)
Sau e posibil sa se fi oxidat sau ruginit si nu mai face masa. In cazu asta dai si tu cu o perie de sarma sau smilgher ca sa inlaturi rugina sau oxidu. Dar totusi, cel mai bine e sa le schimbi.

eu am cumparat masina de curand...si era stata(de vreo 6 luni)si nu mergea decat contactu(de la usa) de la sofer....si am luat spray degripant si am dat pe fiecare in parte si acum totul e OK.....o sa le schimb cu timpul ca nu mai au acele cauciucuri peste ele;)

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning