![]() |
Re: diverse probleme Ciello??
Quote:
Vezi ca vajaitul rotilor e posibil sa fie din cauza cauciucurilor..daca sunt de alea mixte asta e motivul, dacanu uzura inegala sau rulmentii.Ambreajul la mn este perfect nici moale nici tare ...si nu am nici o idee ce ar putea avea al tau |
sa-l aerisesti. daca-i la fel sa schimbi pompa si daca-i si atunci la fel sa-i schimbi placa de presiune.
apoi va trebuii sa schimbi gumele mentru ca vei invarti rotile prea mult, fara sa vrei :P |
Ok am inteles! s-ar putea sa le am pe toate gramada adika si uzura pe cauciucuri dar si probleme cu rulmentii... Gumele sunt matador toate, nu sunt mixte. Referitor la ambreiaj mi-a mai spus un nene(mecanic) ca tre sa schimb pompita de ambreiaj pt ca sunt uzate garniturile din'nauntru. (de aerisit degeaba l-am aerisit ca e la fel - tot tare). Capu de bara si pivotul amandoua 70 ron(35+35). Momentan stagnez un pik cu imbunatatirile de parte mecanica... si o sa ma risc sa montez gpl (undeva la 12 mil o instalatie BRK sau ceva de genu asta si e dinaia care se monteaza in locul rotii de rezerva :P )... Va tin la curent :D
|
Nu e chiar asa de complicata masinutza asta minunata Cielo, poti sa ajungi mecanicul tau propriu foarte usor.E facuta de asa natura incat, iti arata ea singura ce ai de facut.
R35p3ct pentru totii cu Cielo |
mersi soryn pt incurajare ... stiu ca nu este foarte complicata ca masina .. dar totusi nu stiu sa ma bag peste tot ... Am montat Gpl , m-a costat 11 mil 500.... am ramas fara bani ... i-am facut din nou schimbul de ulei ....si acum ma uit la ea in parcare ca nu mai am bani nici de gaz :D.... uff.... masina imi trebuia mie ... :((
|
sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls
|
Quote:
|
dak sar putea un desen ceva din care sa se inteleaga traseul evacuarii de la motor pana la final
|
Quote:
|
FTU, vezi ca ti-am raspuns pe undeva... la cate posturi ai cu asta, nici nu mai stiu unde :lol:
|
Quote:
|
Re: diverse probleme Cielo??
salutare.am si yo o problema.am un cielo GLE din 98.nu imi mai functioneaza becul din bord knd deschid usile.dar knd deschid potbagajul se aprinde, deci becul nu e de vina.ma ajuta si pe me cineva?ms.
|
La fiecare usa , pe prag, ai cate un contact acoperit cu cauciuc. Cumpara 4 bucati noi (te costa max 10 ron toate 4; sa ceri pt cielo). Fiecare are cate un surub (care este masa), desfaci surubul, scoti contactul, cu grija sa nu cada firul in prag (ca sa nu stai sa-l cauti 100 ani dupa aia...). Cureti papucul de pe fir (eventual pui papuci noi), pui contactele noi, cu suruburi noi... si trebuie sa mearga.
|
Sau e posibil sa se fi oxidat sau ruginit si nu mai face masa. In cazu asta dai si tu cu o perie de sarma sau smilgher ca sa inlaturi rugina sau oxidu. Dar totusi, cel mai bine e sa le schimbi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning