![]() |
am inteles, si cu un link de pe amazon cu mai multe carti cand ma poti ajuta sa postezi aici; ti-am spus, numai cu bmw si inca vreo 2 am gasit ! doar cand ai timp, nu frige ! merci pentru tot :D
200SX: va rog continuati discutia pe privat despre ce trebuie si cum se fac cumparaturi pe internet pai daca posta aici un link era publicitate sau ce ? deja in posturile anterioare se pomenise numele site ului ! eu vroiam sa fie postat aici un link pentru a vedea toti doritorii ! imi cer scuze pentru faptul ca am gresit :evil: 200SX: eu v-am sters si v-am atras atentia asupra offtopicului facut cu tipul de card in valuta in lei si alte frectii dastea care le puteti discuta pe privat, nu cred ca am sters nici un link catre nici o carte. (taman postul cu linkul a scapat - vezi o pagina in urma) |
Re: Carti tuning
Stie cineva vreun link cu cartea lui Corky Bell - Supercharged ?
|
Am facut rost de Corky bell - Maximum Boost(carte) ! probabil in curand de altele ... poate vrea cineva
|
in format electronic ?
|
nu, carte, .PDF am vazut ca era, si ma apucasem sa l citesc...dar obosesc ochii repede ! Am carte :D
|
Multumesc
|
1 Attachment(s)
Inca ca carte ce mi s-a parut extrem de interesanta....
Poate o sa va placa si voua. :D |
a mai fost...pe prima pagina
|
in romana nu e nici una? :D:D:D
ca la engleza sunt varza. |
daca iti doresti sa inveti , faci comanda si dai cartile la tradus ... asta e , dai un ban dar " stai in fata " :lol:
|
1 Attachment(s)
( +carte )
|
1 Attachment(s)
Turbo Sizing
|
E30 factory manual 500mb COMPLETE
Un manual f.f. bun , nu trebuie ratat !!!
astept pareri |
nu mai aveti carti? sau toti au ajuns la stadiul maxim in care nu mai au de invatat nimic:)) (glumesc, normal. vechea vorba: cat traim, invatam.)
|
sal baieti!
bine v-am gasit.sunt nou nout in grup asa ca nu stiu prea tare ce si cum.... am un golf3 1.8 abs si tare ma mai intereseaza daca pot face rost de un kit turbo pt el! nu mai vrea sa alerge din 90 de caluti!!! i-l iubesc rau si vreau sa-i satisfac dorinta! mecanic ma pricep un pic da daca are legatura cu electronica....nu prea! de unde i-l iau si cam cat? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning