![]() |
Re: mi-am luat A4
m-ai mai linistit
|
foarte bine, pt ca masina este beton! o sa vezi asta din ce mergi mai mult cu ea.
sa o stapanesti sanatos |
oare cum as putea sa o usurez putin?
mi se pare ca-i prea grea |
de ce sa o usurezi? ca doar nu participi la curse! ca-i mai grea, este bine:sta mai bine pe drum si in curbe
|
la 150 cai ar trebui sa manance asfaltu, dar nu prea poate pt ca are 1480kg
am avut un passat 3 de 115 cai ce avea 1150kg si nu era mare diferenta la sprint si nici la stabilitate (bineinteles passatul era in stare f f buna) normal ca nu se compara la confort si la dotari |
pai daca-i variant, normal ca are kilograme mai multe.pe un vag-com ai bagat-o? ai schimbat filtre de aer?
|
atsazi sper sa o pun pe vag-com
mi-a promis cineva |
atunci o sa afli tot . bafta!
|
am pus-o ieri pe vag-com si mi-a gasit un senzor de gaze defect
tre sa-l schimb si sper sa traga mai bine |
daca este cea la care ma gandesc eu, sonda lambda, aia-i buba.este pusa la evacuare si in functie de compozitia gazelor, modifica proportia aer/combustibil la intrarea in pistoane.
|
asta are 2 sonde lambda si vreo 4 senzori
acuma astept sa-mi spuna care senzor |
Quote:
Quote:
cat despre vag-com, poti sa faci si acasa acest lucru...programul e ieftin si daca nu vrei sa dai banii pe licenta, il poti folosi si in mod Trial doar ca nu poti face toate verificarile...tot ce-ti trebuie e un Notebook, programul si un cablu de date (care se gasesc si la cateva sute de mii, m-am interesat eu). Exista si multe alte programe de service pentru Audi, precum si Etka sau ElsaWin, de asemenea poti gasi si manuale de reparatii pentru masinile din VW-AG incepand cu anul '99 pana in '05 :) trebuie doar sa stii unde sa cauti... |
cat despre vag-com, poti sa faci si acasa acest lucru...programul e ieftin si daca nu vrei sa dai banii pe licenta, il poti folosi si in mod Trial doar ca nu poti face toate verificarile...tot ce-ti trebuie e un Notebook, programul si un cablu de date (care se gasesc si la cateva sute de mii, m-am interesat eu). Exista si multe alte programe de service pentru Audi, precum si Etka sau ElsaWin, de asemenea poti gasi si manuale de reparatii pentru masinile din VW-AG incepand cu anul '99 pana in '05 trebuie doar sa stii unde sa cauti...
ai mai multe detalii? despre ce program si ce cablu este vorba?merge la orice an de fabricatie? |
si nu-ti face griji ca acele check-uri se fac permanent, nu doar cand apesi tu Check, adica imediat cum apare o problema, ti-o scrie...
asta a intrebat si el |
incep sa ma obisnuiesc cu masina si cu motorul si parca trage mai bine
ma asteptam eu la mai mult sa vad dupa ce ii schimb senzorul defect |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning