![]() |
Re: +200 la ora ...oltcit
poza aia e facuta in photoshop ;)....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1182956286 |
normal ca e facuta in photoshop..alltfel cum suprapunea vitezometrul si turometrul peste poza cu masina ?
sau te referi la capota? ca e facuta pe calculator ? :?: :rolleyes2 |
Asteptam replica...;)
|
Quote:
|
Cred ca ar trebui sa-i puna o cutie in 6tr, la cum trage motorul ala de a 4-a...7500rpm in sarcina...sa fim seriosi....la 6000 se gatuia de mult...;) totusi nu e subaru...chiar dk e boxer...:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
care crede ca e caterinca cu olcitu :) sa vina sa il fac o tura cu masina dar pe bani lui ca la viteza aia consuma vreo 50% benzina si 10% ulei ..... si cu viteza de ce sare asa repede de la 170 in colo.... era vale :) ma ajutat putzin si natura :d
Si de ce urca asa repede ......pt ca pot sa o duc in 7-8 mii de ture pentru ca e supradebitata pompa de ulei ..... si de aia pot sai dau cu a 3-a pana la 120-130 ....cine nu stie e rugat sa nu se bage..... no ofence ...... olcitu e jucaria mea dintodeauna ....am masina adevarata un 5000 benzina .....dar olcitu un hobi ..am modificat vreo 3 am rasuturnat vreo 2 ...... si ...... nu va faceti griji ....asa ca sa se bucure dusmani ...un motor fortzat asa ca asta ...nu tine mai mult de 20.000 Km....si volanu de ce statea asa drept :) .... telescoape taiate..... bare torsiune citroen AX....etc :) ..... hai ca am sa las si un filmuletz cu turometru ca sa inteleaga necunoscatori :) PS pentru ofticosi.....motoru nici macar nu e de 1300 e de 1100 :D |
deci cu motorul stock e imposibil ce ai facut tu, eu sunt de parere ca ai probleme cu vitezometrul
|
eu nu prea cred....e stricat turometru&vitezometru sigur...sau ai alt motor ??:???:
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu am suparat pe nimeni :)
Dar credetima ca ...sa aduci un faras de olcit la performantele astea nu e simplu Tre sa strici vreo 5 pana iti iese Deci nu sunt vreun disperat care nu stie ce e aia o masina...are un olcit si face pe interesantu cu el..... repet cu riscu de a cadea in falsa modestie ...masina mea e un 5000 benzina...dar cu aia nu am nici o placere cand depasesc un BMW care merge cu 160 .... cu aia e normal.....si nici adrenalina ca in aia imi beau cafeaua la 200 |
normal ca e umblat si in motor si la culbutori si la axuri si la cilindri...si la admisie ...evacuare..apridere...etc ....nu am zis ca nu e umblat in motor am zis doar ca tot ce e facut in el e facut pe un motor de olcit de 1100 :)
|
parca era asa https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1182956286
acum are alt look ?? |
poza cu masina si farasu e facuta acum un an :)
|
Nu mai fiti asa suspiciosi :) veniti faceti o plimbare pe locu din dreapta ...si gata ....vorba multa.... :)
|
nici nu stiu ce sa zik...un motor de oltcit..hmm nu prea..adica e prea mult....:shock: :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning