Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Vreau sa-mi fac un tuning marfa astept sugestii (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/4464-vreau-fac-tuning-marfa-astept-sugestii.html)

Toto - BOD 04-04-05 18:53

Ia-ti Bora... are un potential tuning foarte ridicat si sunt foarte fiabile masinile... Iti raman 10k pentru tuning cum ziceai tu, si poti s-o faci sa arate si mai bine! Parerea mea e sa o modifici mai finut, incepand cu jantele de 18 de care ziceai... un body kit finut la linie si un eleron de Al dar dintr-ala lasat... In rest imi place cum gandesti...

teddy 04-04-05 22:07

M3 E36 nu ar trebui sa depaseasca 12000 euro. eu am vazut pe autovit la 10.000 euro cu acte in regula si stare buna. la 16000 e japca deja!
eu tot spre BMW E46 te sfatuiesc sa te indrepti... 320d daca esti interesat de consum, 330i daca nu, dar diferenta de bani nu este mica!

Toto - BOD 04-04-05 22:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
M3 E36 nu ar trebui sa depaseasca 12000 euro. eu am vazut pe autovit la 10.000 euro cu acte in regula si stare buna.

ai putea sa juri ca era in stare buna? :roll: Si oricum... un body kit de bmw costa cu mult in + fata de unul de bora... doar nu isi pune body-kit de super nova pe ea! In fine... e alegerea lui, dar eu sunt de parere ca cea mai buna din punctele astea de vdr este bora!

LEXUS 04-04-05 23:45

bora este o varianta....nu prea-s modificate pe la noi...dar nici rezultatul final nu-i f spectaculos..

aleks 05-04-05 07:18

bmw modificat...

1 Attachment(s)
nu cred ca exista masina cu potential de tuning mai mare decat bmw-ul , sunt foarte multe posibilitati de tuning, iar rezultatele sunt spectaculoase intr-adevar...

LEXUS 05-04-05 11:08

deja asta-i un proiect extrem de costisitor..care sincer nu cred ca-si merita banii

aleks 05-04-05 11:39

sigur ca da, era doar ca exemplificare menita sa evidentieze potentialul imens de tuning al unui beemer :wink:

Dan_m39c 05-04-05 20:55

ms pt sfaturi insa acum am mai facut rost de nishte bani shi am de gand sa bag cam 27.500 euro
m-am orientat catre acel m3 cutoate ca adevarat pretul e cam mare pt el insa arata super (in poze)(cea albastra)
shi am gasit un kit chiar marfa zic eu la LUMMA TUNING Germania
niste jante super late da nus ce firma (astept sfaturi)
usi stil lamborghini
o priza de aer cum are bmw de mai sus
o vopsea ca la nissan sky din 2 fast 2 furious (argintie cu decoratii albastre)
o evacuare care sa sune super marfa shi cu performante sporite
la sis audio nus ce sa folosesc (clarion ; alpine ; kenwood)
shi un tuning pt motor (pt motor astept sa-mi spuneti ce sa-i fac ma intereseaza demaraj ca viteza are)
intradevar o sa fie o masina cu consum mare dar pt dus la treaba am sa folosesc masina veche un diesel cu motor de 1.7 (opel astra 1994) cu consum exagerat de mic
BMW-ul vreau sa fie printre cel ami tari masini
(shi spuneti-mi cum sa fac sa pun shi pozele masinii shi cele ale kitului)

aleks 06-04-05 07:26

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Dan_m39c\"
shi am gasit un kit chiar marfa zic eu la LUMMA TUNING Germania
la sis audio nus ce sa folosesc (clarion ; alpine ; kenwood)

eu te-as sfatui sa te indrepti catre kenwood. e cel mai rezistent in timp la stress :) poti sa lucreze mii de ore la volum maxim si boxele nu dau nici un semn de imbatranire, iar cd-ul (mp3-ul) nu o sa sara la gropi nici daca iti rupi planetarele. iti spun din experienta. oricum alegerea iti apartine, dar un sfat pot sa-ti dau. sa fugi de sony ca numai imaginea e de ei.
kitul de la luma costa asa: 249 euro spoilerul fata, 55 euro pleoapele de far(perechea), 50 euro grilele de radiator ( sau 49 de euro daca masina e inainte de 01.09.2001), 490 euro oglinzile electrice cu m-look ( 535 euro daca vrei si cu memorie ), 179 euro eleronul .
kitul este atat pentru varianta decapotabila cat si pentru limuzina, iar preturile includ tva, montajul si vopsirea la culoarea masinii.

SFW 06-04-05 21:50

\"am gasit un BMW m3 din 96 la 3.2l cu 321cp la 16.000 euro \"

Pai cred ca are totusi ceva demaraj.

AudiPerformance 06-04-05 23:39

omule daca vrei masina sa rupi gura targului... adica sa nu fi nici multe, sa ai performante notabile, ba chiar de invidiat atunci ia-ti masina japoneza!
iti poti lua un civic type R din germania si cu 6-7000E faci racheta din ea... o sa zici ca nici nu exista bmw m3! dar ma rog acum este alegerea ta, banii tai si faci ce vrei cu ei! eu iti spun: nu te pui cu japonezele :lol: :D si nici nu sunt 10000 de masini ca a ta pe strada!

Bogdan_16v 07-04-05 10:25

Cu 15.000, iti iei Type-R din 2001-2002 cu motor k20a si cu restul de 15.000 nu-ti mai sta nici un Subaru in fata, fie el si modificat. BMW-urile sunt foarte scump de modificat. Da o raita pe www.mobile.de .

cioli17 07-04-05 12:42

:?
deci : DanM39c , tu spui ca vrei sa iei masina care sa nu consume , deci ai vrea o bora cu motor 1.9 tdi , un 530 i spui ca ar consuma mult apoi spui ca vrei un m3 :?
Gandeste-te prima oara ce zici , iar apoi mai gandeste-te odata ce masina vrei sa iti iei ... e o mare diferenta intre e36 m3 si bora 1.9 tdi
AudiPerformance : fara suparare dar aberezi la greu , iei CTR la 7.000 si faci tuning la ia de numa numa ... poi da :paper:
Bogdan : stai cam rau cu preturile dara suparare , un CTR ( civic ) din 2001 - 2002 este pe la 14.000 de oiro + vama care nici nu este asa de mult doar vo 5.000 de oiro = 19.000 + ceva taxe de inmatriculare bla bla ajungi cu un '' pic '' mai mult decat 13.000 , nu ?

cioli17 07-04-05 12:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
vrei diesel neaparat ? daca nu, iti recomand un 530i din 2001 (angel eyes ) la SH cam 13000 euro cu tot cu vama............. in care ai inclusa si piele si probabil xenon. Iti mai raman 7000 euro cu care poti sa ii faci ce iti doreste tie inimioara.......... oricum ,nush daca iti place seria 5. mie cel putin imi place super mult si intr-un 530 bag banii............
diesel.............la ce vrei tu sa faci cu ea, eu zic c a nu are rost sa iti iei \" tractoras\" chiar daca masina in sine e frumoasa

:shock: , in ce luume traiesti ? :shock:
530 i an 2001 ajunge peste 20.000 cu vama cu tot , fratiloor reveniti-va

AudiPerformance 07-04-05 13:03

cioli17 inainte sa te apuci sa jignesti citeste bine! cred ca stiu prea bine ce preturi se practica in DE... dar ma rog! te rog mai citeste inca odata ce am postat eu si apoi vorbeste!

Quote:

iti poti lua un civic type R din germania si cu 6-7000E faci racheta din ea....
ce iti spune tie chestia asta???? pentru mine e clar: cumperi masina si apoi mai bagi 6-7000E in ea??? ai inteles sau e prea greu pentru tine????

doamne cat ma pot enerva astia care nici nu citesc bine si se apuca sa faca remarci pretioase![/quote]

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning