![]() |
Re: Vand Toyota Celica T20
daca pui jante pe 17 iti creste viteza maxima cu 20km/h?:))
|
Nu doar maxima - creste viteza cu 20Km/h la aceeasi tuatie .
Adik la 2800 in 5 ai 110 cu jenti de 15 si cu jenti de 17 ai 130. La maxim nu am ajuns ink |
Contact pe Cosmo 0766 37 70 71
|
10 Attachment(s)
Ceva poze promise - nu e prea curata in interior :(
|
10 Attachment(s)
inca ceva poze
|
10 Attachment(s)
sper sa nu fie probleme cu atatea poze pe aici
|
9 Attachment(s)
ultima pozitie este de la o celica 7a-fte ( "t" - vine de la turbo ) masina mea nu este asa ... dar visez sa devina
|
Cine poate sa ma ajute sa gasesc un motor 3sgte 94-99 productie 255cai si 304nm.
In cazul de fata va ramane doar motorul de vazare -si proba se va face ma masina asta. Pachetul va contine de la ECU-transmisie cutie 5+1 trepte si cablurile netaiate Ca pret pentru motor voi astepta oferte. |
pai daca nu reusesti sa dai masina si sa le iei pe ale mele... ma gandesc sa-ti dau motorul de pe celica mea turbo... 3S-GTE, numai ca e si 4X4 si nu stiu daca poti pune la tine si cardanul si puntea spate....asa ca mai bine vinde-o si te astept la sv
bafta la vanzare... |
e posibil sa iau din Canada sau Japonia un 3nd generation 3s-gte 260 caluti facut de yamaha pt toyota.
|
bucura-te de aia 20 km/h in plus pe care ti-i dau jantele si nu o mai vinde ca sigur e unicat masina ta. :)
|
Quote:
Cele mai mici preturi la motoare aduse din japonia. |
preturi mici dar nu au ce imi trebuie mine ... up pana cand gasesc motor si banuti pt swap
|
Da un mail si ti se va aduce tot ce vrei tu.
|
UP pentru o masina care marita
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning