![]() |
Ok! nu m-am exprimat eu cum trebuie! No comment about 350Z!
|
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
mie nu imi plac nici 206 sw e penal de urat se poate spune prea urat da c sa zicem aveti dreptate cu clio e penal
|
Ia-uite cati dusmani imi fac acum... !!! :lol: :lol:
|
Re: Cele mai urate masini
Quote:
|
Quote:
|
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
Re:
Quote:
Oricum din topicuri de genul acesta reies certuri, amenintari si eventual suspendari :) S-au mai vazut cazuri... |
E adevarat, din pacate... cu toate astea, risc o opinie mai mult sau mai putin controversata:
Nu`mi plac deloc Peugeot 206 CC, 307 CC si 407. Motive: 206 CC si 307 CC sufera de aceeasi \"boala\": au capota fata prea scurta si cea spate prea lunga pt un coupe / cabrio, motiv pt care cockpit`ul este plasat mult prea in fata, dupa gusturile mele; prefer profilurile cu fata lunga si spate scurt, in genul Z4 sau SLK; 407; cam aceeasi \"hiba\" - masina incepe frumos: fata lunga si agresiva, parbriz foarte inclinat si aerodinamic, dar se \"termina\" urat, cu un spate prea scurt si luneta mult mai aproape de verticala ca inclinare. Si in plus, consola fata (partea fata dinaintea puntii fata) este mai lunga decat consola spate. Intr`un cuvant: numiplace. Break`ul insa imi place. In loc de concluzie, valabila pt toate trei: luate separat, fata si spatele nu par ca fac parte din aceeasi masina (dupa cum spunea nea Miki Alexandrescu despre Renault Avantime). |
dupa mine si passatu e urat probabil ca mam obisnuit cu ea asa de mult si ca exista prea multe pe strada
|
E diferenta intre ce masina ti-ar place sa conduci si ce masina o consideri urata ... chiar daca nu-ti place stilul adoptat de bmw pt seria7 si 5 ... asta nu inseamna ca sunt masina urat ... mie mi se par chiar foarte reusite.
Masina urata cred ca ar fi lada niva :) si fiat altea la care numai la design nu cred ca s-au gandit cei de la fiat cand au facut-o |
sil4tuning te :2gun:;):P :D am passat a bine asta e parerea ta da argumenteaza ce are urat??? botu prea inclinat sau ce m ai facut foarte curios
|
Yugo, Oltcit, nspe mii de masini americane unde prostul gust este pus in prim plan, Fiat Punto cabrio, Citroen ala vechi de avea usa in fata :)) 2CV parca ii zicea, Matiz, Matiz 2 ala e si mai penal, Peugeot 305, ferarri acela de era gen station wagon facut pt americani stupizi, aoleu incep sa imi aduc aminte de cosmaruri, lista e foarte lunga, sunt multe masini care ma bantuie noaptea... :wink:
|
Noul Seat Toledo :?
|
dap, mi se pare chiar mai urat decat fiat multipla
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning