![]() |
Re: help
Din ce vad ai mei 4 ochi e model de ala cu oglinzi patrate si din ce imi aduc eu aminte modelu ala nu are gemuri electrice , poate ma inshel ....
|
Quote:
Probabil ca e Standard cu cateva mici imbunatatiri...si atunci nu prea merita, are deja 3 ani... |
1 Attachment(s)
Pret: 5,500 EURO An fabricatie: 2004 Carburant: Benzina+GPL
Rulaj: 70,000 km Capacitate: 1,498 cmc Putere: 90 CP Locatie:CONSTANTA Inmatriculata RO Dotari: CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; EXECUTIVE, GPL FABRICA, CD NAV PIONNER, SUBWOOFER SONY, AMP. KENWOOD, JENTI MSPORT, FOLIE AUTORIZATA, CONSUMABILE SCHIMBATE, ITP 2009 PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA) |
1 Attachment(s)
Pret: 6,600 EURO An fabricatie: 2005 Carburant: Benzina+GPL
Rulaj: 31,500 km Capacitate: 1,500 cmc Putere: 80 CP Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Dotari: SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; RCD+BOXE ; GARANTIE 3 ANI PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA) |
parerea mea, mai mult as merge pe cel rosu.
|
Prima are cam multi km,dar optiuni mai bune+genti,mai ieftina...
A doua km putini,an mai bun,mai scumpa.... Gpl ambele. PARERI????? |
Quote:
|
cam prea multi km pt aia rosie...
de unde ai luat anunturile? sa nu fie samsari...astia fac manevre cu masinile, km dati inapoi, revopsiri...si alte magarii. |
totusi asi merge pe cea rosie, mai merge cel putin inca 70.000 km pana la facut motorul...
dar tu esti din targoviste, nu e cam aiurea sa cauti asa departe? |
www.***********
Nu cred ca poate fi magarita cea din 2005,+ ca are si garantie 3 ani. |
aa, autovit...cunosc, cunosc. am "bantuit" targul ala multi ani cu diverse masini. Ai sanse mari sa-ti iei teapa acolo, mai ales cu masinile straine. Ideea sa gasesti masina d ela primul proprietar. Daca depaseste 2 proprietari, sau e f recent re-inmatriculata, ai sanse mari sa dai peste un samsar. Cea din 2005 nu cred nici eu sa fie magarita, dar cred ca e tot standard. Nu are oglinzile fixe, patratoase?
|
Acu cateva zile, un conoscut de-al meu, a luat d p situ ala o dacie (nu stiu exact anul) d l Targoviste si cand sa ii puna ornamentele alea p usa stanga spate s-a decojit toata vopseaua. La prima vedere masina arata intretinuta, dar dupa o cercetare amanuntita s-au gasit cateva "tepe". App de ce ziceati voi...
|
Cred ca o cumpar pe cea din 2005.
|
ok, alegerea e a ta pana la urma. ce e important e sa te duci cu ea, inainte sa o cumperi, la un service, sa-i faci o constatare. Daca te duci in Vitan (Autovit) intreaba acolo, au si ei service cu tester, diagnoza...Nu cumpara masina pana nu e verificata de un meserias.
|
La 70000 km in 3 ani eu zic ca e destul de calarita , oricum daca a fost in grijita cum trebe mai duce 100000 fara probleme ...Si parerea mea ar fi sa mai cautzi , dar alegerea e a ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning