![]() |
Re: Golan de Constanta
pune poze cu toba sa vedem si noi.....la interior poti sa vopsesti inelele de la aeratoare si clapetele de la usi argintiu si arata mai bine, suspensie sport, si daca vrei kit exterior, ai de unde alege, prostreet, pilot, zender, carline, sk, dacia, elia, etc. plus ca semai gasesc o gramada.....oricum spor la tuning
|
mihai vinde-l ma :)) treci la nova iar :)) termina cu plictiseala asta de masina :))))....am uitat scuze inginere :))
|
4 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze ca vin asa tarziu cu pozele dar am avut cateva pb in fam si nu prea am mai avut timp de nimic cam asta e masinuta mea si care ieri a primit si ceasuri cu plasma dar din pacate nu stiu cum sa le montez si pe unde am fost in cta nu se baga sau cer prea mult :cry: :cry: daca poate cineva sa imi zica unde se pot monta asa ceva in cta si totusi la un pret mai rezonabil ca mie mi sa cerut ~1 mil si eu zic ca e mult doar pt niste ceasuri inlocuite |
vezi in spate la kaufland dar nu la ala de pe colt e unul intr-un garaj pe cealalta parte de cel de pe colt, la bani te intelegi cu el. ;)
|
am vb cu baiatul ala si a zis ca nu a mai facut si ca ii e cam tarsala :(
|
Quote:
|
hai sas iti dau stopuri clare si angel eays = 1300 ron
|
Quote:
merci morcov dar nu vreau in acest moment poate din toamna sa ma intereseze |
bafta in continuare ;)
|
frumoasa masina...ingrijita
|
Dragutica masina
|
in seara asta a primit in sfarsit ceasurile cu plasma
si ii multumesc lu dsign pt montaj poze sper maine sau poimaine cel tarziu cand ajung in cta iar |
3 Attachment(s)
poze cu ceasurile
|
118.560???? zuperrrr tata! ! ! si ai avut ceva de schimbat la ea???
|
pai inafara de revizii nimic acum are 119200 si un pic si am inceput sa o las mai moale ca vine revizia si nu prea sunt finante :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning