![]() |
Re: Vand Dacia Logan
Sus Cu Fata....poate Se Indura Cineva Si De Ea :d
|
daca poti face un pret fara bodykit(prelungire fata- spate si praguri ) si o mai mai retusezi pe unde e zgariata ,discutam.
PS :sper ca nu ai gaurit pragurile ca sa pui prostiile alea pe ea !!!!????!!! |
CTE: pentru alea iti pot scadea 150 E maxim...
Despre ce zgarieturi zici tu? Pragurile au fost montate cu silicon...nu cred ca au dat vreo gaura.... Astept raspuns. Nr meu: 0724400066....daca vrei vb la tel. |
2 Attachment(s)
cateva poze de azi
|
CTE....ai pm. UP :arrow:
|
masina are acum 35100 km....pretul scade la 7200 E negociabil, exista si posibilitatea sa mai luam cateva chestii de pe masina...daca cineva e interesat asa
|
Tot nu ai vadut-o man ... cred ca nu o ia nimeni ca are semnul ala chinezesc de racing pe capota :twisted: :lol:
BAFTA la vanzare din partea mea un mare UP !! :rolleyes2 :oops: |
Quote:
Masina poate fi supusa oricarui test, iar orice eventuala problema se poate remedia, masina fiind in garantie.... NOUL PRET 7000 FIX mai dau la ea si farurile si stopurile originale + jante de tabla si cauciucuri de iarna |
salut
poti sa-mi zici si mie te rog daca evacuarea aia borla a marit puterea masinii sau daca a crescut consumu? |
sigur ca iti zic...dar as prefera sa imi pui intrebarile astea pe threadu de prezentare a masinii, pt ca aici e un thread pt vanzare si s-ar putea sa se interpreteze ca iau up-uri pe offtopic.
So, evacuarea i-a dat un plus de putere de 1-2 cai care nu prea se simt. Va rog postati numai daca are legatura cu vanzarea masinii... Ca sa nu mai scriu alt post, scriu aici: se vand diferite chestii de pe masina, asa ca daca sunteti interesati astept intrebari. |
Un Up Mareeeee Cat Mine
|
UP...oferta inca valabila....7000 E....mai discutam...
|
fratilor, ce nu merge? E scumpa, nu vreti logan, e cazuta? Ce are?
|
Quote:
un UP mare de la mine !! si BAFTA la vanzare :oops: |
promotie pana la sfarsitul saptamanii....6700 E (fix)....un pret bun pentru o masina frumoasa si pentru care intretinerea nu va costa foarte mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning