![]() |
DECI sa lamurim putin treaba:
1. eu sunt de acord cu Hondarul pe fata 4tuning ca doar aici ne facem veacul toti si pe spate nick-ul, fara nr de masina ca cine stie....mai bine fara, doar nickul 2. trebuie sa stabilim modelul si sa NE TZINEM DE EL, NU SA NE RAZGANDIM DUPA 2 ZILE ca nu se mai poate face nimic. in al doilea rand, o sa fie o varza cand ne vom intalni cu totii...unii cu 4tuning,,,unii cu legal racing....unii cu nr de la masina...varza..mai bine toti LA FEL ! e mai finut si mai elegant. si suntem si mai uniti asa. 3. Am sa merg vineri dupa amiaza sa discut pretul (in mare...pt 10-15 bucati...daca or fi mai multe, mai bine). Pana atunci nu pot ca am examen la fac. DAR, TREBUIE NEAPARAT PANA VINERI SA STIU EXACT CATE TRICOURI VREM, pt ca in functie de comanda (nr.) obtinem si o reducere. Mi se pare normal, nu?? In concluzie, intrebati-va prietenii (poate sunt unii care nu intra pe site dar care vin la intalniri) si haideti sa stabilim cumva cate tricouri facem. Nu vreau sa ramana oameni fara dar nici sa ramanem cu ele in plus, ca e pacat de bani.Propun ca vineri seara, sa zicem ora 21-22.00 sa ne vedem in nr cat mai mare in H sa discutam problema \"live\", sa va spun ce am vorbit cu firma si sa facem o lista cu cei interesati. Mai e o problema: Nu vreau sa comand de exemplu 20 de tricouri si sa primesc banii pe 15, restul sa le platesc eu! Nu de alta, dar de banii astia fac un plin nu ? e corect ? Deci va astept parerile. vineri 22.00 in H e bine ???? Sanatate ! :wink: |
asa ma gandeam si eu
sa mai poti sa umbli cu tricoul acela si pe la bloc sau ceva asemanator |
da .. asa este cel mai bine pe fata emblema 4 tuning.. si pe spatel nikul este cel mai bine si cel mai simplu numai tricourile sa fie negre nu??? :P
|
Gata !
Vineri am aparut si eu. Vorbim acolo. |
Mda - pe spate mare 4tuning si pe fatza mai micutz si undeva sus intr-o parte - nick-ul si iar 4tuning sau 4tuning member :wink:
|
1 Attachment(s)
Eu cred ca cel mai bne ar fi asa:
in fatza in stanga sigla 4tuning de dimesiunlie astea 100X100 pixeli iar pe spate ar fi bine sa fie poza de mai jos cu alt nume bine inteles. |
Da..Eu sunt de acord cu aicad.. ! :wink:
|
De acord cu 4tuning ( mare ) pe spate, iar pe fatza, in stanga sau dreapta nick-ul si iar 4tuning ( mic ). Eu imi fac la frate-meo la firma ( fara suparare ) !
|
Pai stai sa vedem ce face zmd-ul...
Poate ne facem cu totzii la frati-tu la serviciu... Oricum, ramane pe vineri, da ??? |
Pai stai sa vedem ce face zmd-ul...
Poate ne facem cu totzii la frati-tu la serviciu... Oricum, ramane pe vineri, da ??? |
Daca ZMD nu rezolva nimic, eu pot sa vorbesc cu frate-meo. Da' pun aceeasi problem ca si el: BANII! Daca facem comanda pentru X tricouri, sa nu primesc banii pentru X-1
|
Mai bine vorbim vineri in H ...dar cred ca o sa rezolvam.. (ZMD sta cu mine in bloc) :P
|
DECI, preturile probabil ati vazut si voi cum sunt..aprox 300-350/tricou. dc am vrea min 20 de bucati cred ca le-am scoate mai ieftin......si de ex. 50.000 la bucata sunt bani!
Am mai zis o data: pana vineri nu pot sa fac nimic! Aveti putina rabdare, ca pana in iulie mai e, iar acum nu cred ca umbati voi cu tricouri pe afara! Vineri dupa amiaza ma duc acolo si vorbesc, iar seara ne vedem in H sa va zic ce si cum. De rezolvat se rezolva in mod sigur, ca nici o firma nu refuza clientii, dar sa vedem la ce bani. ps. si eu sunt de acord cu modelul tricoului. negru e o culoare potrivita si modelul imi place. |
Fire, unde in H ??? Acolo la Pescarush sau incolo, spre 2 Cocosi ???
Ne vedem la 10, bine ??? |
ok
deci pana la urma ce model facem ? :) eu vreau sigla cu membru 4tuning mare pe spate si pe fatza pe mijlok (pe piept) sa scrie nickul si desupra lui o sigla mai mica 4tuning nu neaparat pe mijloc dar daca vreti numele pe fatza atunci asa ar fi cel mai bine. eu orikum o sa imi fac o bluza cum vreau eu :) tricoul il las pe mana voastra :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning