Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - ThatGTRguy (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/442605-machete-lucru-thatgtrguy.html)

ThatGTRguy 26-02-18 22:18

Re: Machete in lucru - ThatGTRguy

4 Attachment(s)
Dupa o lunga asteptare au sosit si anvelopele din Austria . O idee bruta a felului in care arata macheta cu acest set de anvelope . Urmeaza mai mult lucru la caroserie apoi jantele printate 3D si sa vedem cum vor mai evolua lucrurile .

ThatGTRguy 28-02-18 15:29

5 Attachment(s)
Update :
-am refacut mocheta din interior si am schimbat nuanta de gri cu un negru
-am mai adaugat mici detaii ( ramase de la diferite machete ) la motor

Scuzati banca de lucru ( minunatul prosop ) , dar pe timpul iernii lucrez in camera si nu pe balcon unde imi permit sa lovesc biroul , sa-l zgaeiietc...

ThatGTRguy 28-02-18 15:51

2 Attachment(s)
Am uitat sa pun aici un "Before and After " cu mocheta la prima incercare si la a cincea :)):D .

Reme 28-02-18 19:37

cum e la final mie chiar imi place mocheta. Am vazut si fb masina si e tare :D

ThatGTRguy 01-03-18 15:15

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5872968)
cum e la final mie chiar imi place mocheta. Am vazut si fb masina si e tare :D

Multumesc frumos :)

ThatGTRguy 07-03-18 23:16

2 Attachment(s)
update :
In asteptarea noii bari si a jantelor printate 3D :D

ThatGTRguy 20-03-18 09:20

2 Attachment(s)
Update :
Am montat in sfarsit centurie :)

Reme 27-03-18 22:53

sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos la final ;)astept momentul acela

ThatGTRguy 28-03-18 14:57

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5873679)
sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos la final ;)astept momentul acela

Daa si eu astept sa o termin

ThatGTRguy 28-03-18 15:04

6 Attachment(s)
Un nou update :
au sosit piesele printate 3D si am vopsit una din jante si sincer arata foarte bine ( nefinisate inca ) . De asemenea m-am reapucat de o macheta uitata de mine , o Honda NSX de la Revell .

Si o poza cu diferenta de marime intre R32 si roata de LandCruiser :P

ThatGTRguy 15-04-18 19:40

11 Attachment(s)
Update la Skyline , m-am ocupat de sasiu si de compartimentul motor in ultima vreme :)

I-am revopsit in totalitate sasiul si i-am oferit un aspect uzat

Reme 26-04-18 19:53

Lucrezi bine de tot la detalii si-mi place. Te si pricepi bine! Iti urmaresc proiectul Land Cruiser pe Fb. Spor la treaba!

ThatGTRguy 29-06-18 00:51

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5877247)
Lucrezi bine de tot la detalii si-mi place. Te si pricepi bine! Iti urmaresc proiectul Land Cruiser pe Fb. Spor la treaba!

mutumesc :)

ThatGTRguy 29-06-18 01:00

8 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme dar am mai lucrat la machete si arata cam asa :) .
LandCruiser-ul asteapta vopseaua si un portbagaj de plafon + numeroase elemente ce trebuie vopsite
De asemenea , am decis sa refac BMW-ul M3 postat in sectiunea de "Prezentari machete "
am inceput prin a-i alinia aproape perfect capota si bara fata , aripa spate si bara spate pentru a elimina pe cat posibil "panel gap-ul " si prin astuparea gaurilor pt numerele de inmatriculare . Voi revenii cu o descriere detaliata dupa ce va fi gata macheta :)

Enjoy :D

ThatGTRguy 28-12-18 10:10

9 Attachment(s)
Cum nu am mai postat de foarte mult timp aici , am zis sa revin cu o postare in care sa prezint evolutia catorva machete .
Diorama cu garajul este aproape gata , iar Nissan-ul a primit un set nou de jante si discuri de frana + etrieri de M3 . Toyota a fost vopsita si putin ' uzata' intre timp . Am mai adaugat si cateva machete in colectie , un Mini Cooper JCW Kyosho , un Chevy Silverado de la Anson , un M3 E30 Solido si un Nissan SIlvia S15 de la OTTO . Am sa las aici cateva poze :)

S15 a primit momentan scaune noi , Mini urmeaza sa fie revopsit si Toyota e aproape in stadiul final .

All times are GMT +2. The time now is 21:21.

- Copyright 2026 4Tuning