Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   CASTIGATOR KIT CAROSERIE - cel mai votat tuning la o masina (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4420-castigator-kit-caroserie-votat-tuning-masina.html)

madfish 03-04-05 21:38

bravo lui, intr-adevar WRC era cea mai speciala masina de la salon

SpeedeR 04-04-05 01:07

Respect pt ce a reusit X Ray sa faca si respect pentru felul in care e el.... merita nota 11 nu 10.....

sunt fericit k a castigat premiul.... Multe se pot realiza cu pasiune... Multi credeau k este irealizabil ceea ce vrea sa faca, dar el nu stia ca este irealizabil...si prin munca si pasiune.... nea aratat ca se poate face orice :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap

PS: ghost77 ...pariu k tu esti cu solnita aia rosie....

D_M_X 04-04-05 08:06

Ghost 77 daca u crezi ca cineva a maslui concursul ca sa castige Andrei ***. Daca vrei sa faci reclamatie fa-o la cei de la 4 tuning nu il incrimina pe el .

Gratzian 04-04-05 15:41

va rog sa incetati cu disputele inutile
concursul a fost foarte clar, in conditii specifice de forum
nu se schimba conceptul de forum pt un concurs
toata lumea stia despre ce e vorba de la inceput

D_M_X 04-04-05 18:35

Corect gratian si scuzama ptr limbajul folosit dar m-a enervat la culme carcotasu acela

Hondarul 05-04-05 10:53

Felicitari X-Ray !!!! Meritul a fost al lui, a fost corect, a fost votat de lume. Corecta decizia !!!!! :lol:

Psycho 05-04-05 11:38

sunt curios ce a cashtigat .. si ce va face cu kit`ul :)) sad`ule am o solenza .. oare merge pe el :)

GRV 06-04-05 19:16

Merita X-Ray.Nu-l cunosc personal, dar pe langa faptul ca a facut o super masina din ce avea, omu' am vazut ca se si pricepe la una alta.Sunt si unii care au doar bani si isi trimit masina la tuning. Pai mai e smecherie asta???
Bravo, felicitari X-Ray si tuturor celor ce muncesc pt. masinile lor.

X-Ray-Eyes 07-04-05 16:25

In primul rand ii multumesc Celui de Sus care m-a ajutat sa imi duc la bun sfarsit proiectul despre care ati spus ca este extraordinar ~ Sincer nici eu nu credeam ca o sa iasa.
Multumesc tuturor care m-au votat , multumesc pentru critici , aprecieri si comentarii.
Am sa tin seama de ele in \" remedierea \" micilor defecte pe care unii le-au observat.
Multumesc totodata pe aceasta cale celor de sus de la www.4tuning.ro pentu profesionalismul si devotamentul de care au dat si dau in continuare dovada in ceea ce fac , in promptitudinea cu care apar pe site cele mai noi stiri si prezentari.
Multumesc lui TYE , JKV , Micutzu , Trupei din Constanta , SXC ( pentru ca este un super om ! ) , etc pentru ca sunt oameni pe care poti sa te bazezi !
Daca am omis pe cineva imi pare rau ...

Keep Up The Good Things !

All times are GMT +2. The time now is 02:56.

- Copyright 2026 4Tuning