![]() |
Re: piese SH
pai tocmai. yo intreb mereu la un centru de dezmembrari de pe lanfa titan si eu mereu zic sa mai incerc dar niciodata nu au :).
|
Zicea cineva pe aici ca ar fi unii prin Pantelimon, inspre cernica, cu un centru de dezmembrari Daewoo...cica ar avea la 90 ron cotiera. Nu mai tin minte cine/unde zicea, dar a fost de curand.
Si eu vreau o cotiera, pica f misto pe Cielo. |
da ma acolo intreb si yo mai mereu si nu aveau ultimele 2dati. e cu 50 m inainte se selgros pantelimin sau la jumatea drumului dintre selgros si avia motors (skoda si audi)
|
O fii, n-am idee... stiu ca mai e unul cu dezmembrari inspre voluntari, spre dorally. Are si daewoo, dar nu stiu ce anume...
|
Buna ziua dak are cineva consola geamuri electrice de pe usa soferului ... as fi interesat sa o cumpar . COnsola cu 4 geamuri electrice+ 1 buton blocaj geam .
|
Am un radio-casetofon de Cielo, tank-ul original.Pret 90 Ron! (negociabil)
|
Quote:
|
caut si eu bare de portabaj pt cielo
|
YBR: Vreau si eu un Tank la 25RON ;)
|
Am dat compresorul A/C.
Mai am un set de capace de cielo/espero pe 14" originale daewoo. Setul contine 4 buc noi(in tipla) + 2 buc putin folosite la 80ron |
Caut si eu o "incuietoare" (de pe usa nu "surubul" de pe montant)de la usa soferului ca mi s-a bulit! PRET?
|
Bine atunci hai ca il dau la 50 RON!!!
|
usa st. fata ? de cielo?
|
Nu man, doar incuietoarea de pe usa ca nu mi se mai deschide decat cand vrea.Nu toata portiera. Ai un pret la incuietoare?
|
Vand casetofon original Cielo 50 Ron
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning