Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   nova GTi vs Logan 1.4 ???? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/44170-nova-gti-vs-logan-1-4-a.html)

Bryan 22-06-07 15:36

Re: nova GTi vs Logan 1.4 ????

loganul are si dezavantajul jantelor mai mari/cauciucurilor mai late si din cate stiu are si cutia etajata cam prost
nici la aerodinamica nu straluceste
am condus logan 1,4 si in treapta 3 cu pedala in blana abia urca
nu stiam ca e asa usoara nova,berlina are cam 950 si ma gandeam ca si nova are tot cam asa..
cum am zis inclin sa zic ca bate nova e mai usoara,are cuplu mai mare

GJ 33 KOS 23-06-07 04:09

Quote:

Originally Posted by FmFm (Post 961526)
:) si eu zic tot ca nova dar vezi tu... loganu are si 3 cai in plus... e si mai nou... are si cutie mai buna... de asta am deschis discutia.

diferentza aia de cp. e nesemnificativa...... si daca e, o compenseaza soferul de pe nova :D

CocoT 28 24-06-07 14:23

Nova arde Loganul 1.4 pe demaraj (test facut de mine la semafor cu un taximetrist) a I-a si a II-a am apucat sa schimb, pentru ca a iesit unu de pe o strada laterala exact in fata mea si a taximetristului si am franat!... Oricum diferenta mare nu a fost (usa mea fata la bara lui fata)...

FmFm 24-06-07 15:27

dar poate era casat taxi-ul ala. in general logan-urile de pe taxi mai ales alea de 1.4 ( care au fost primele pe taxi nu alea diesel ) au in jur de 300 mii KM aici la mine in tg-jiu. poate la voi... or avea chiar si mai mult :D ma gandesc. in fine... daca avea 300.000 KM era normal sa-l faci :) daca NU, inseamna ca ori stii tu nova bine bine si ti-a iesit totul cum trebuia, ori NOVA e mai buna ca LOGANU.

CocoT 28 24-06-07 15:35

Quote:

Originally Posted by FmFm (Post 964399)
dar poate era casat taxi-ul ala. in general logan-urile de pe taxi mai ales alea de 1.4 ( care au fost primele pe taxi nu alea diesel ) au in jur de 300 mii KM aici la mine in tg-jiu. poate la voi... or avea chiar si mai mult :D ma gandesc. in fine... daca avea 300.000 KM era normal sa-l faci :) daca NU, inseamna ca ori stii tu nova bine bine si ti-a iesit totul cum trebuia, ori NOVA e mai buna ca LOGANU.

Nu stiu niki cati km avea, niki nu imi cunosc bn masina (am permisul de aprox. o saptamana)... Nu stiu ce sa zic!... Oricum nu este diferenta mare intre ele!... ;)

FmFm 24-06-07 18:23

ok deci s-a incheiat povestea ??? tot nova iasa invingatoare si din batalia cu Logan 1.4 ?

arzoiu 04-07-07 18:33

xenon ce-ai ma ia zii si mie ce nova sinpla sau gti sau super nova m-a facut pe mine pe 400m???spune-le la baieti;;)

Gabriel_xenon 04-07-07 18:40

lol...conteaza soferul...ia pune-te u in cealalta masina si lasa-l pe celalalt sofer sa conduca loganu tau....sa vedem atunci rezultate devastatoare :)))

arzoiu 04-07-07 18:44

poi stai sa ai fac saptamana care vine revizia si mai vb.sa vezi atunci diferenta:D aaa si inca ceva. mai conteaza si ce fel de benzina folosesti si cat de repede schimbi si la ce turatie schimbi......stiti si voi :D

Gabriel_xenon 04-07-07 18:45

lol...da acum pe bune...
acelasi sofer...prima data cu 1.6 nova si apoi cu 1.4 logan...cu care scoate timpii mai rpd??
acelasi combustibil...

arzoiu 04-07-07 18:58

intotdeauna o sa existe discutii pe subiectu asta asa ca ar fi mai bine sa nu mai continuam acest subiect;;).

caphonne 04-07-07 19:56

interesant e ca pe subiectul asta vorbesc doar 4 persoane cu varste intre 18-19 ani deci experientza in sofat mai deloc membri ai vreunui club pauza participanti sau spectatori la curse legale sau ilegale cred ca nu exemplele pot continua
sfatul meu aliniativa undeva si punetiva mototrawsele la incercare faceti si un filmulet si atunci trageti concluzia din voerbe goala si auzite nu iese nimic .

arzoiu 04-07-07 21:22

deci ai o nova gti esti din bucuresti ....lasa-ma sa fac revizia si ne intalnim saptamana care vine.app gti-u tau e pe injectie sau carburaor??

FmFm 04-07-07 21:38

arzoiu te stiu frate... ar trebui sa te duci la raliu undeva... nush... fa ceva cu talentul tau... dar nu aici in Romania ca o sa le dai fum la toti... du-te afara... tu acolo ai adversari... si i-al si pe xenon cu tine... sa-ti laude talentul... doamneeee...

Gabriel_xenon 04-07-07 22:18

lol...caphonne esti hazliu... problema este ca am vazut dese confruntari intre logan si nova gti chiar am si participat la unele(insa doar la semafor...nu am avut onoarea ca tine sa ma duc la legale)
io zic sa stai ontopic...
FmFm te-ai bagat exact k musca in sa nu mai zic ce... unde vezi tu ca il laud pe arzoiu??
in primul rand...dap asa este...isi conduce destul de bine loganul(pentru cat poate un logan) si da a facut pana acum si nove si supernove la liniute....
insa eu ziceam altceva....ca dintre toti cu care s-a dat el...daca schimba masinile tot el castiga...pt ca inca imi sustin punctul de vedere si nu dau inapoi de la ce zic .... nova/SN bate loganul urat de tot
nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun....
u cata experienta ai la 18 ani ai tai si cateva luni de permis daca tot ne iei pe noi la misto...

a si ca ziceai membrii ai vreunui club pauza....scz fac parte dintr-un club...(mic dar al dracului:-P )
vrei sa se bage baietii de la insomnia sau de la no speed limit care au numai masini straine si care poate nu dau doi bani??
io am dacie fratioare

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning