![]() |
Re: E30 lovers
Quote:
|
22 Attachment(s)
uite si alte poze !!! linkuri nus in afara de cel care l-au pus baietii mai sus www.e30.de restul pozelor le am de pe zeci de alte siteuri si forumuri
|
Interesanta ideea cu E30,chiar daca eu as prefera un rechin in locul unui urs,toate BMW-urile mi se par frumoase,deci orice BMW daca mi-ai pune in fata mie imi place :X.Ca tot veni vb,pt pasionatii de BMW,cine stie cate BMW-uri au aparut fara grila aia dubla de la radiator??
|
14 Attachment(s)
cateva poze din peste 1000 care le am cu e30.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ursuleti verzi mai are careva? Caut o nuanta marfa de verde care sa mearga pe urs.
|
12 Attachment(s)
:idea:
Quote:
ceva verzishori mane:D ........ce zici??:lol: ..........e shi un rechin acolo (l-am pus k mie imi place nuanta la el ......e ala cu stopuri negre) |
Quote:
|
nu mai zice nimeni nimik??
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
si cateva poze de la mine ... e30 lover:X:X
|
24 Attachment(s)
este posibil ca unele sa mai fi fost postate .
|
we are back to life .............postez shi eu maine cateva .........k acum sunt km obosit
|
10 Attachment(s)
m-am razgandit pun in seara asta da uite ce imi izc ashtia;) :cry: ...
"The administrator has specified that you can only edit messages for 5 minutes after you have posted. This limit has expired, so you must contact the administrator to make alterations on your message." ....cu alte cuvinte nu i-am putut da edit ....adik imi cer scuze de postul dublu P.S. .........are cineva foto cu ursul albastru(cu jante albastre adanci) la rezolutie mai mare????? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning