![]() |
Re:
Quote:
|
pe ps2
|
vreau sa stiu si eu are careva gta san andreeeas de vanzare varianta full cu tot cu videos nu pe dvd :oops:
pt oferte astept un mesaj pe pm 8) |
Pe 10 iunie e lansarea in Europa (pe 6 iunie se lanseaza in State). Chiar nu mai avetzi putzina rabdare, pina apare crack-uit cum trebe?
|
zoom zoom i-a leg cu mine ca vreau si eu cauta-ma pe yahoo msger :D
|
Re:
Quote:
oricum,il gasiti pe DC++ crakuit cum trebuie...nu varianta de 3 cd care o aveam eu and shit... GO PLAY! :P :lol: :lol: |
Prea tare de 3 zile il joc si e super. Are super multe misiuni, problema e ca am avut probleme cu PC si am pierdut toate salvarile. :cry: :cry: :cry:
O luam de la capat. :lol: |
Re:
Quote:
|
Pt cei care au BAC...e teroare :D:) :lol: l-am lasat deoparte...desi foarte greu m-am despartit de el...oricum,e mai fain ca Vice,pacat cae plin de politie,altfel... :lol:
repet:cei cu BAC-ul...\"don't play!\" :lol: nu de alta,dar e f captivant :wink: |
ok, care mi-l da si mie ?
si la ce bani ? nu vreau sa stau sa astept sa-l iau pe dc++ , dureaza o viata nu de alta .. eh , cablu asta ... |
eu il joc kiar acum pe PC si nu e tzeapa da il gasitzi pe net...
pe dc++ colcae de san andreas... are vreo 4 giga imaginea si 4.5 jocu dezarhivat! |
eu il am de joi pe DVD. E tare jocu. vineri am jucat 10 ore (o premiera pt mine). inca nu l-am terminat. marimea plansei e impresionanta :shock: . hai gata, ma duc sa ma joc. :D
|
super tare jocul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
a aparut de marti cik.... eu lam gasit joi.... instant lam instalat si de atunci o tin intro veselie :) mai nasol k mai am si sesiune si tre sa il mai las deoparte k sa nu am si restante :D PS: topicu nu ar trebui mutat la divertisment? |
am si eu intrebare GTA SAN ANDREAS functioneaza nu merge in reluare pe un sistem;
1.7Ghz 256Ram(memorie interna) palaca video Gforce 4 la 128mb sau asa ceva si spatiu destul in hard voi ce spuneti merge bine sau >>>!!!! :oops: |
parerea mea e ca o sa se intepe la greu
eu am 2200+ fx5200 512 ddr si tot mi se inteapa din cand in cand. sper ca ti-am fost de folos intr-un fel :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning