![]() |
Numai CTR!!!!!
Celica are 7 si ceva pana la suta si in general e ... alena (nu rapida) CTR e mult mai rapid si cu evacuare schimbata si CAI face ~14 sec pe 1/4 mile. Faci pe toate 1.8 Turbo etc! btw: M3 pe 1/4 mile face ~ 13.4 sec. Si motor ... music for my ears :) Cu N/A vei avea mult mai mult placere decit cu Turbo (GTI) |
Oricum pontential de tuning/cosmetizare/etc exista din plin la toate 3 8)
|
pai le as alege pe toate da pt ca am vw aleg golf :P golf 4 pt yuning nu 5 pai as alege in primu rand clica golf si honda
|
Re:
Quote:
e o reclama la televizor cu un negru care tipa tare: WAKE UP MAN |
TypeR de departe! o mashina mai rar intalnita la noi..altfel te vede lumea! :D golfuri e tzara plina! celica nu am vazut, imi place f mult shi celica dar..totushi..parca Honda e Honda! am vazut una roshie in craiova..sticker-ita cu ceva de genu'..\"Power of Dream\"! ca bine zice omu' ala! ca visez la ea de cand am vazut-o!
|
dintre astea 3, as alege TypeR, desi ca design mai mult imi place Celica,dar ... este alta clasa Celica, cum s-a mai spus, nu este hatchback ci coupe.
|
Re:
Quote:
|
Golf GTI
In primul rand cu DSG are 6,9 si real pe strada cred ca face si civic-ul, ca oricum pe Celica o mucifica E TURBO si cu un remap care te costa 300 euro o duci la 270 cp si nu mai discuti cu nici una din japoneze. Plus ca placerea condusului e mult mai mare la turbo. |
Re:
Quote:
adivoinea : daca kiar ai bani si kiar vrei sa iti iei una din masiniile astea , iti recomand sincer honda . Am pliant de la celica noua acasa si total iese peste 30.000 , pe cand honda e 25.000 fix , cu tot cu clima :) ciudat totushi , prea mare diferenta de la pretul cip la pretul final |
Deci ...
1. Cu 300 de Euro si un chip niciodata nu o sa ajungi la 270 CP :lol: Daca va avea 230 CP real ar fii super bun, dar nu cred. 2. Placeara condusuli e mai mare cu motor aspirat decit cu Turbo. Motare turbo au lag, N/A nu. Si suntel nu poti compara niciodata. 3. E adevarat ca GTI, cu 2500 Euro faci putin peste 300 CP, fara probleme. Cu CTG sau Celica va fii mai complicat si mai scump. |
:lol: am votat CTR imi place am mers cu ea si o sa mai merg am vazut cum trage si ce poate ... si la tuning motor este peste cele 2 plus ca motor resista cu sigurant mai mult decat GTI SUNETU E BELEA LA CTR ... isi merita banii si nu sunt multe masini care urca asea mult in turatii :wink:
|
nu inteleg de ce toti spuneti ca nu intra in aceeasi clasa
ideea e ca omul vrea s ais ia o masina dintre astea 3 si vrea sa afle parerile noastre |
Am votat GTi (putin subiectiv)
Are botul mai frumos :P DSG-ul te asigura ca pe strada le vei intrece pe celelalte doua. O sa ai mai multe optiuni si mai ieftine de tuning si styling. Golfuri sunt/o sa fie multe dar putine dintre ele GTi. E turbo generatie noua si nu are lag. |
Re:
Quote:
|
subscriu, GTi!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning