Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Toyota Celica vs Honda Civic Type-R vs VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/4408-toyota-celica-vs-honda-civic-type-vs-vw-golf-gti.html)

zetemte 05-04-05 18:26

Numai CTR!!!!!

Celica are 7 si ceva pana la suta si in general e ... alena (nu rapida)

CTR e mult mai rapid si cu evacuare schimbata si CAI face ~14 sec pe 1/4 mile. Faci pe toate 1.8 Turbo etc!
btw: M3 pe 1/4 mile face ~ 13.4 sec.

Si motor ... music for my ears :) Cu N/A vei avea mult mai mult placere decit cu Turbo (GTI)

alexutzu 05-04-05 20:53

Oricum pontential de tuning/cosmetizare/etc exista din plin la toate 3 8)

Alexutzzz 05-04-05 21:35

pai le as alege pe toate da pt ca am vw aleg golf :P golf 4 pt yuning nu 5 pai as alege in primu rand clica golf si honda

alexutzu 05-04-05 21:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
pai le as alege pe toate da pt ca am vw aleg golf :P golf 4 pt yuning nu 5 pai as alege in primu rand clica golf si honda

tu la 15 ani ai tai ai golf 4 ptr tuning???
e o reclama la televizor cu un negru care tipa tare: WAKE UP MAN

mistreku 12-05-05 20:05

TypeR de departe! o mashina mai rar intalnita la noi..altfel te vede lumea! :D golfuri e tzara plina! celica nu am vazut, imi place f mult shi celica dar..totushi..parca Honda e Honda! am vazut una roshie in craiova..sticker-ita cu ceva de genu'..\"Power of Dream\"! ca bine zice omu' ala! ca visez la ea de cand am vazut-o!

Bestie 12-05-05 21:33

dintre astea 3, as alege TypeR, desi ca design mai mult imi place Celica,dar ... este alta clasa Celica, cum s-a mai spus, nu este hatchback ci coupe.

Al3xius 12-05-05 21:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mistreku\"
TypeR de departe! o mashina mai rar intalnita la noi..altfel te vede lumea! :D golfuri e tzara plina! celica nu am vazut, imi place f mult shi celica dar..totushi..parca Honda e Honda! am vazut una roshie in craiova..sticker-ita cu ceva de genu'..\"Power of Dream\"! ca bine zice omu' ala! ca visez la ea de cand am vazut-o!

aia mi se pare ca e de test-drive...dar cred ca o conduce ori nevasta ori fata patronului de la reprezentanta honda...cum se intampla si cu masinile de test-drive de la Rucom :lol:

Maniac 15-05-05 15:32

Golf GTI
In primul rand cu DSG are 6,9 si real pe strada cred ca face si civic-ul, ca oricum pe Celica o mucifica
E TURBO si cu un remap care te costa 300 euro o duci la 270 cp si nu mai discuti cu nici una din japoneze. Plus ca placerea condusului e mult mai mare la turbo.

cioli17 15-05-05 16:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Maniac\"
Golf GTI
In primul rand cu DSG are 6,9 si real pe strada cred ca face si civic-ul, ca oricum pe Celica o mucifica
E TURBO si cu un remap care te costa 300 euro o duci la 270 cp si nu mai discuti cu nici una din japoneze. Plus ca placerea condusului e mult mai mare la turbo.

nu fii asa de sigur ... ai fii surprins de vtec-ul de la honda , ajutat cu un cat-back are un sunet demential , mai fain de cat turbo

adivoinea : daca kiar ai bani si kiar vrei sa iti iei una din masiniile astea , iti recomand sincer honda . Am pliant de la celica noua acasa si total iese peste 30.000 , pe cand honda e 25.000 fix , cu tot cu clima :)
ciudat totushi , prea mare diferenta de la pretul cip la pretul final

zetemte 15-05-05 17:58

Deci ...

1. Cu 300 de Euro si un chip niciodata nu o sa ajungi la 270 CP :lol: Daca va avea 230 CP real ar fii super bun, dar nu cred.

2. Placeara condusuli e mai mare cu motor aspirat decit cu Turbo. Motare turbo au lag, N/A nu. Si suntel nu poti compara niciodata.

3. E adevarat ca GTI, cu 2500 Euro faci putin peste 300 CP, fara probleme. Cu CTG sau Celica va fii mai complicat si mai scump.

lolek 15-05-05 21:00

:lol: am votat CTR imi place am mers cu ea si o sa mai merg am vazut cum trage si ce poate ... si la tuning motor este peste cele 2 plus ca motor resista cu sigurant mai mult decat GTI SUNETU E BELEA LA CTR ... isi merita banii si nu sunt multe masini care urca asea mult in turatii :wink:

Gabi_323i 15-05-05 21:40

nu inteleg de ce toti spuneti ca nu intra in aceeasi clasa
ideea e ca omul vrea s ais ia o masina dintre astea 3 si vrea sa afle parerile noastre

BogdanSHA 16-05-05 09:33

Am votat GTi (putin subiectiv)
Are botul mai frumos :P
DSG-ul te asigura ca pe strada le vei intrece pe celelalte doua.
O sa ai mai multe optiuni si mai ieftine de tuning si styling.
Golfuri sunt/o sa fie multe dar putine dintre ele GTi.
E turbo generatie noua si nu are lag.

dogarel 16-05-05 09:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Am votat GTi (putin subiectiv)
Are botul mai frumos :P
DSG-ul te asigura ca pe strada le vei intrece pe celelalte doua.
O sa ai mai multe optiuni si mai ieftine de tuning si styling.
Golfuri sunt/o sa fie multe dar putine dintre ele GTi.
E turbo generatie noua si nu are lag.

Corect!! :D

teddy 16-05-05 16:16

subscriu, GTi!!!

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning