Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

Ali_ump 23-06-07 13:26

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 961870)
Am incercat si eu sa iau initiativa...dar a fost cam greu ca eram mai mult prin Bucuresti :)
Vara asta se strang toti si poate facem chiar o intalnire in roman...sa strangem oameni din toata Moldova :)
Avem fete pt toti :lol:

Inceputu e greu ...dupa toate vin de la sine...si io va recomand sa incepti cu intalniri saptamanale ...pana va strangeti mai multi ...dupa care vedeti ce e de facut.
Mai venim si noi pe la voi ...in vizita ...mai veniti si voi pe la noi ....ne mai intalnim cu Tg Neamtu ...cxa sunt si ei cativa...si iese treaba buna.
Spor in continuare!

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 960027)
salz all si eu sint din roman si sunt addicted iar la anu' o sa'mi iau si permisu' :D
postez cateva poze cu doua masini belea din roman (baiatu' cu BMW'u are si o calibra super tunata dar nu am poze cu ea :sad:..iar BMW'u e de vanzare tot ce are pe el la 7500E ..tipu' sta in cartieru' meu (favorit) ...iar despre 17DND nu stiu decat ca are/avea motor de porsche ...ear mult mai frumos rosu' ferrari pacat ca la vopsit in martie portocaliu pt tuning days)

Golfu de care spui tu are un motor 1.8 8 valve ...am stat de vb cu el la Bacau cand a fost intalnirea 4 tuning...pe 19 Noiembrie 2006....avem si nou un golf II GTI dar cu un motor de 1.8 16V si stiu sigur pt ca tipul de aici a stat de vb cu vecinu tau.

ionut17 23-06-07 17:26

Re: Roman

1 Attachment(s)
puteti conta si pe mine

Ali_ump 23-06-07 17:29

a uite ...asa se face treaba:)

morpheusmaster 24-06-07 15:17

Merge??

1 Attachment(s)
Vad ca se misca treaba...e parere aveti de vynilu de pe masina din poza??? (merge????)

P.S. e virtual tuning (masina e real)...km asa o sa vreau sa arate si a mea...so...o parere???

Ali_ump 24-06-07 18:16

Re: Merge??

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 964385)
Vad ca se misca treaba...e parere aveti de vynilu de pe masina din poza??? (merge????)

P.S. e virtual tuning (masina e real)...km asa o sa vreau sa arate si a mea...so...o parere???

E ok...insa io personal nu prea sunt de acord cu vinilurile...mai degraba ceva vopsit....cu un model ...ceva de genu asta:!:

ionut17 24-06-07 21:51

9 Attachment(s)
Quote:

nici mie nu prea imi place. mai degraba ceva in genul asta

morpheusmaster 24-06-07 22:20

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 964892)
nici mie nu prea imi place. mai degraba ceva in genul asta

Da fraticule...eu am intrebat o parere la vynil...k am si eu o tona de poze cu seicento tunate si stiu ce model si ce vreau sa imi pun pe el...oricum ms mult k astea nu le aveam :D ...

Ali_ump 25-06-07 19:03

Copii apucati-va de racolat membri pt comunitatea 4 tuning la voi ... ca vrem sa va vizitam in vara asta:) aveti ceva masinutze pe acolo

morpheusmaster 25-06-07 23:04

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 966158)
Copii apucati-va de racolat membri pt comunitatea 4 tuning la voi ... ca vrem sa va vizitam in vara asta:) aveti ceva masinutze pe acolo

:)) Eu spun sa impartim fluturasi...:) (glumesc)...no...pai hai sa facem un autocolant cva...k pe mina asta ma atras...am vazut niste masinute cu autocolantu 4tuning, am stiut despre ce e vb...am intrat pe forum...si acum aici sunt :)...astept propuneri...chestiii....deja suntem vreo 4 aici pe site...poate ne vdm oleak...ce ziceti?

26WRC 25-06-07 23:46

raspund prezent la orice ora din zi si din noapte, dar noi astia 3-4 (dintre care doar 2 au permis...) nu cred ca putem face prea multe deocamdata ....
masini si pasionati sunt multi in roman unii chiar profesionisti..., dar nu stiu cum i'am putea atrage pe forum sau la intalniri saptamanale..

SHOGUN-A8 25-06-07 23:47

Morpheus sa inteleg ca tu esti prieten cu Andrei-bontzay?
Anyways...n-ar arata deloc bine cu vinilurile alea! :D
Si nici ca la avatar n-ar arata ok :p
Incearca o capota neagra si plafonul negru...:)

morpheusmaster 25-06-07 23:48

da, u are right...acum cine ma ajuta si pe mine cu niste jante de 13' sau 14' second?? (in 4 prezoane... ET= 100) ???

SHOGUN-A8 25-06-07 23:50

Da o tura pe la sectiunea bazar man, vei fi uimit cate sunt pe acolo ;)

buddy_lexx 26-06-07 13:09

Quote:

eu iti recom..un desen cu aerografu..nu prea complicat....cva..ca nijte fulgere ...sau cva cu negru...

Ali_ump 26-06-07 19:12

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 966609)
da, u are right...acum cine ma ajuta si pe mine cu niste jante de 13' sau 14' second?? (in 4 prezoane... ET= 100) ???

Dar Bontzay nu mai intra pe forum ...?

All times are GMT +2. The time now is 12:50.

- Copyright 2026 4Tuning