![]() |
Quote:
Mai venim si noi pe la voi ...in vizita ...mai veniti si voi pe la noi ....ne mai intalnim cu Tg Neamtu ...cxa sunt si ei cativa...si iese treaba buna. Spor in continuare! Quote:
|
Re: Roman
1 Attachment(s)
puteti conta si pe mine
|
a uite ...asa se face treaba:)
|
Merge??
1 Attachment(s)
Vad ca se misca treaba...e parere aveti de vynilu de pe masina din poza??? (merge????)
P.S. e virtual tuning (masina e real)...km asa o sa vreau sa arate si a mea...so...o parere??? |
Re: Merge??
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Copii apucati-va de racolat membri pt comunitatea 4 tuning la voi ... ca vrem sa va vizitam in vara asta:) aveti ceva masinutze pe acolo
|
Quote:
|
raspund prezent la orice ora din zi si din noapte, dar noi astia 3-4 (dintre care doar 2 au permis...) nu cred ca putem face prea multe deocamdata ....
masini si pasionati sunt multi in roman unii chiar profesionisti..., dar nu stiu cum i'am putea atrage pe forum sau la intalniri saptamanale.. |
Morpheus sa inteleg ca tu esti prieten cu Andrei-bontzay?
Anyways...n-ar arata deloc bine cu vinilurile alea! :D Si nici ca la avatar n-ar arata ok :p Incearca o capota neagra si plafonul negru...:) |
da, u are right...acum cine ma ajuta si pe mine cu niste jante de 13' sau 14' second?? (in 4 prezoane... ET= 100) ???
|
Da o tura pe la sectiunea bazar man, vei fi uimit cate sunt pe acolo ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning