![]() |
Re: Merita transformarea de turbina in hibrid ?
cam asa, nu e nici o problema daca este facut cum trebue, turbina se incalzeste foarte tare si are o turatie de peste~200,000, deci o eroare mica poate fi fatala.
|
Sunt uzine cu aparate speciale pentru reconstruirea turbinelor .Cu turbine Garrett este cel mai usor sa reusesti un hibrid pentruca se gasesc componentele
.Hybrid turbo este o solutie buna pt a construi un turbo exact pentru setup-ul tau.Depinde te capacitatea motorului tau poti sa faci un turbo hibrid excelent este o solutia pentru a tuna un motor mai bine in cazul care o turbina de rind nu scoate puterea care vrei. |
Quote:
si intradevar nu scoate cam tot ce vreau. |
Quote:
KKK a scos citeva modele noi interesante pentru masini Porche care merg pe alle noastre Audi frumos |
Quote:
ce pret ? merge bine turbina nu am probl cu ea . dar stii cum e omu..................... |
Ce fel de turbina vrei? Turbina de liniuta, sau turbina de drum intins? Transmisie automata, sau manuala? Daca ai transmisie automata, poti sa faci pressiune depe linie cu un Line-lock. Daca vrei o turbina buna pentru liniuta SI drum intins, uitate la turbinele Holset. Ieste usata be multe diesele aici in USA. Poti sa le gasesti in Dodge turbo diesel. Am avut un audi 5000 aici in USA cu un Holset HX35 is a fost o masina incredibila. Daca poti sa gasesti o turbina cu VNT, aia are fii superb. VNT lucreaza pe presiune de ulei si inchide paleti la hot side facind turbina sa apare mai mica la RPM joase, presiunea sa duce jos cu rpm si face turbina may mare la RPM mari.
Daca gaseti o turbina mai maricica cu exhaust housing "SPLIT", poti sa acope o parte. |
|
interesant.
merci. |
Quote:
~Nautilus |
e parca o firma prin anglia care face pe comanda si pentru benzinare dar banuiesc ca sunt f scumpe (mi se pare ca au si un demo car pe care au pus o turbina dasta)
|
tocmai am dat turbina pe ulei.
deci hibrid scrie pe ea. |
eu am avut hibrid pe diesel si vb din experienta:
turbinele hibrid pt diesel nu sunt fiabile, cel putin ce am avut eu si prietenii mei, eu am avut 18/20 a functionat 6000km, nu am mers cu presiune mare si nu ma dau la curse, mers normal de bucuresti a fost cumparata de la cluj - nu stiu cum se cheama firma dar pe propietar il cheama Florin mai am inca 3 oameni care au avut turbine de la ei si toate au cazut, si inca ceva sa nu credeti ca da garantie....la nici unul dintre noi nu a dat vam spus asta doar ca sa nu patiti cum am patit si eu, e o pierdere de timp bani si nervi |
cati din cei care fac turbine hibrid in tara au masini de echilibrat si echilibreaza turbinele dupa? sau au stand de proba... etc etc?
daia aveti fiabilitate zero, luati un hibrid facut pe comanda afara la o firma specializata in asa ceva, (o sa platiti in principiu mai mult decat pe o turbina noua originala) si vedeti pe un astfel de hibrid daca e sau nu fiabil problema mare care se ridica este la calitatea manoperei |
Corect ceace a scris 200SX.
In general turbinele hibrid functioneaza numai la turatii mai mari decat cel normal, de asta nu sunt asa de fiabile, dar nu te omoara la turatii mici. Exact asta afacut si porsche la 911 turbo inainte de ceea cu lame variabile. Dar conteaza din ce turbina caf hibridul, nu conteaza ce tecnologie este. |
ma indoiesc ca cineva in romania are aceata masinarie care echilibreaza turbinele hibride
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning