![]() |
Re: Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
prea exagerata vectra aia...
|
Faina masina ! Ar mege niste jante mai fitoase . Cu respect !
|
2 Attachment(s)
deocamdata am schimbat parasolarul fata, am vopsit argintii contururile clapetelor de deschis usa si m-am apucat de jante dar vantul nu m-a lasat sa finalizez nici ieri si nici azi :sad: in rest inca nu stiu daca sa mai fac sau nu ceva pe ea pt s-ar putea sa-mi iau un B ca deja mi s-a pus pata....
|
nu te-am vazut la expo.....eram curios sa vad masinuta ta live
|
sincer nu cred ca e de mers la expo oricum, mai ales ca e cam nefinisata, adik spoilerele, pragurile nu-s in culoarea caroseriei, jantele dupa cum ziceam acuma is in lucru cu ele, nici eu n-am fost la expo decat duminica dimineata, sambata am mesterit de cu zor la ea, iar vineri examen! Oricum din cate mi-au zis informatorii abia azi ce-a fost cat de cat de expo si sambata am ratat un mustang si-un corvete in rest slabutz :rolleyes2 Daca mai esti prin cluj sau mai vii hai la o bere si o vezi live, fara alcool evident! :lol:
|
Quote:
|
el nu mere la cluj la expo...unde`l stie lumea, merge la oradea unde nu`l stie lumea
|
Deci m-am hotarat, in ciuda faptului ca mi draga trebuie sa o vand pt ca vreau B-u! Apropo care aveti B accept si schimb si mai punem ceva diferenta sa fie bine!;)
Pretz de vanzare 3800 Euro!!! |
schimba-i jantele cu ceva mai mare si in mai putine spite, pune-i niste faruri cu angel si o sa se schimbe mult de tot
|
punei barile originale, da jos ledurile si neoanele de pe ea, ia si muzca de pe ea pune jante de tabla si iti dau 3 000 !!
|
frumoasa vectra :d.. felicitari :d
|
1 Attachment(s)
ia uitati aici in ce companie selecta m-au pus!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
nu te atrage oferta??
|
Nici oferta, nici munca ce vrei sa ma pui s-o fac si nici banii pe care i-as da ca sa-ti cumpar tie jante de tabla!
Daca chiar o vrei hai sa povestim ca doar suntem aproape, daca vrei una fara nimik sincer nu stiu de ce nu cauti una fara nimik! Am uitat, nr de tel 0743329137 pt cei interesati. |
ok;) cand te vad stam la o poveste
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2026 4Tuning