![]() |
Re: DE CE iubim barbatii ????
bine punctat.. desi le citesc de 10 de minute... si ma tot gandesc..
tot la ultima.. am ceea mai mare atentie si anume.. ca desi suntem noi mari si tari si pe deasupra ne mai si pierdem. cateodata si suntem.. ca niste copii in acele momete.. cert e ca...numai unele brate le cautam.... si kulmea.. ca nu sunt nici de inlocuit ... apai ajunsi acolo numai vrem sa iesim.. de acolo. |
hmmm... si eu care credeam ca (unele) dintre reprezentantele sexului frumos au ca unic scop in viata exterminarea masculuilor... :)
|
nu toate, sa stii ;)
|
surpriza placuta aleks???;) nu te bucura prea tare...k tot la "exterminare" ajung si eu....poate k in alt sens..dar nah :twisted:
|
Ne iubiti pt k stim cum sa ne purtam cu voi .. sa va simtiti in al 9-lea cer. Ma rog .. unii din noi. Aia care nu stiu ar trebui trimisi pe alta planeta.
|
Quote:
vrei sa zici .. Putini din voi stiu sa o faca :)) ;) |
Quote:
|
pt ca suntem simpatici da-ne draq :)))
ee,nu cred ca putini stiu cum sa se poarte cu o fata,io cred ca putini au motivatia de a se purta frumos cu o fata,de a o respecta si etc dar totusi,aia de se poarta frumos cu voi,ce va fac de-i iubiti? niste exemple mai concrete asa sa intelege si noi ca e multi :P |
Quote:
acest lucru depinde foarte mult de cunoasterea femeii... eu nu stiu cum sunt...:lol: |
Tragi oamenii de limba, Orlando ?
|
eu una l`am gasit pe ala kre sa ma faca sa mam simt in al 9`lea cer......si kre stie sa se poarte cu mine....restu...nu ma prea intereseaza !!! :lol::lol::lol:
|
ete nah?
iar ma-nseli ? =)) |
pe tine......NICIODATA!!!!!
|
Quote:
deja se infiripa ceva aici...hi hi :) |
Quote: