![]() |
Re: vectra b nu fuge!help pls
Quote:
|
cine stie ce o avea poate o fi defectu stricat
|
n-o fi fost infundata toba pe undeva?
|
Quote:
asta sincer nu stiu....:( |
Quote:
|
:sad: Am mai observat ceva...cand ii dau(ma rog...taicamiu') peste 3000-3500 de ture se aprinde motorasul ala galben din bord (Check Engine):sad: . si nuj ce are..:cry:
|
1 Attachment(s)
Si eu am avut o problema asemanatoare... Problema mea venea de la furtunu din turbina care intra in intercoler... Verificati furtunu ala... Peste 2500 de ture nu poti sa treci in treapta 5 te da in nas... Si iti mananca si motorina...
|
Quote:
|
nu e din debitmetru....kiar dak era din debitmetru isi pierdea demaraju cat de cat si un pic din viteza max.....dar nu atat de mult incat sa mearga blana cu a 5 a 120 ;)
|
Sall! Am si eu o vectra b 1.7TD si nu prea are putere. Turbina i-a fost inlocuita de curand dar nici un rezultat. Stie cineva care ar putea fi problema? MS anticipat. Stima
|
Debimetrul ar putea cauza o lipsa de putere :rolleyes2
|
Deci debimetrul sa fie cauza? Zilele astea o sa vad .... dar nu aveam nici o idee de la ce ar putea fi..... oricum MULTZUMESC DE SFAT.. Stima
|
Pai eu la fostul Opel Astra 1.7 i-am schimbat debimetrul tot din cauza lipsei de putere.Dupa aceea masina tragea mult mai bine insa nu puteam sa am pretentii prea mari de la 75 de cai.
|
Am inteles..... pai si eu am 81 cai dar ... pur si simplu nu trage..... pe tine cat te-a costat debimetrul???
|
In jur de 5 milioane.Nu mai stiu exact.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning